STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Η φάση της αποβολής που προκάλεσε αντιδράσεις

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Η φάση της αποβολής που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο διαιτητής Κωτσάνης έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κυριακίδη του Παναιτωλικού, επειδή κατά την απόφασή του (σύμφωνα και με την υπόδειξη του β' βοηθού) έπιασε τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής. Δείτε τη φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες. (VIDEO)

Στο 70' του αγώνα ΟΦΗ - Παναιτωλικός, ο Δημήτρης Κυριακίδης της ομάδας του Αγρινίου δέχτηκε κόκκινη κάρτα, επειδή σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή Κωτσάνη έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του Δραμινού ρέφερι και του β' βοηθού Αντώνη Σινιοράκη (Χανίων).

Στο 73' ο Δέλλας "θυσίασε" τον Μάζουρεκ για να περάσει στο ματς τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Νίκο Γιαννακόπουλος, ο οποίος με την είσοδό του αντίκρισε κίτρινη κάρτα, επειδή δεν του είχε δώσει εντολή ο διαιτητής για να εισέλθει στο παιχνίδι. Ο Ναμπί εκτέλεσε εύστοχα το φάουλ μετά τη φάση του Κυριακίδη, έκανε το 2-0, λίγο αργότερα θα γινόταν και το 3-0, με το οποίο εντέλει επικράτησαν οι Κρητικοί.

Η απόφαση των διαιτητών σηκώνει πολλή συζήτηση, για δύο λόγους. Πρώτον, η μπάλα φαίνεται να είναι πάνω στη γραμμή όταν τη μαζεύει ο Κυριακίδης και δεύτερον, ο κανονισμός προβλέπει απευθείας κόκκινη μόνο όταν η χρήση των χεριών γίνεται για να αποτραπεί καθαρή ευκαιρία για γκολ. Τη στιγμή που ο Κυριακίδης χρησιμοποιεί τα χέρια του, η μπάλα δεν είναι στην κατοχή του Βουό, αλλά στον πλήρη έλεγχο του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, που μπορεί κάλλιστα να την κλωτσήσει μακριά και είναι μάλλον τραβηγμένο να πει κανείς πως στέρησε κλασική ευκαιρία για γκολ από τον επιθετικό του ΟΦΗ.

Δείτε τη φάση της αποβολής στο 2.11 του video:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ