ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζντο νίκης και "είσαι στο μυαλό" με Φορτούνη-Βαλμπουενά

Ζντο νίκης και "είσαι στο μυαλό" με Φορτούνη-Βαλμπουενά

Δείτε την παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους παίκτες να δίνουν όρκο νίκης στα αποδυτήρια και τον Μαρτίνς να τους προτρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 1 καθώς επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και αποσπάστηκε οκτώ πόντους από την αντίπαλο του, ενώ έμεινε στην κορυφή με αέρα δύο πόντων από τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Δείτε στην ερυθρόλευκη παρακάμερα (σε video διάρκειας 12 λεπτών και 25 δευτερολέπτων) τον όρκο νίκης που έδωσαν στα αποδυτήρια των γηπεδούχων ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του πριν από το ματς αλλά και την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια στο φινάλε για να μοιράσει συγχαρητήρια στους νικητές.

Η παρακάμερα καταγράφει αρχικά τις προβλέψεις του κόσμου για το ντέρμπι ενώ στη συνέχεια μεταφέρεται στα αποδυτήρια, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητάει από τους παίκτες του να κάνουν το παιχνίδι τους και όλη την ομάδα - συμπεριλαμβανομένων των τραυματιών Βαλμπουενά και Φορτούνη- να μαζεύεται γύρω από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και να δίνει όρκο νίκης φωνάζοντας "Ολυμπιακός".

Εν συνεχεία, η κάμερα καταγράφει τα έντονα συναισθήματα που βίωσαν οι φίλοι των Πειραιωτών στις εξέδρες, τόσο με το γκολ του Σεμέδο στο 9' όσο και σε αυτό του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR, καθώς και τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο ημίχρονο στο γκολ του Μαντί Καμαρά αλλά και τα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο σκόρερ από τον γιατρό της ομάδας.

Ο Μαντί Καμαρά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τη σεζόν 2019-2020
Ο Μαντί Καμαρά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τη σεζόν 2019-2020 EUROKINISSI

Ακολούθως, παίρνει σειρά η αποθέωση που γνωρίζουν οι παίκτες του Μαρτίνς τραγουδώντας μπροστά από το πέταλο της Θύρας 7 το "Είσαι στο μυαλό" (συμμετέχουν στους πανηγυρισμούς Φορτούνης και Βαλμπουενά), καθώς και η όμορφη χειρονομία του Καμαρά που έδωσε τη φανέλα του σε έναν οπαδό με καροτσάκι.

Στο φινάλε του video, η ερυθρόλευκη παρακάμερα εστιάζει στα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Καμαρά στη φυσούνα και στα μπράβο στου Μαρτίνς σε όλους τους παίκτες, καθώς και στο χορό των Ποντένσε και Σεμέδο στα αποδυτήρια, με τους δύο Πορτογάλους διεθνείς να βγάζουν προς τα έξω τον ενθουσιασμό τους για τη νίκη στο ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με σουτ προπόνησης
Το πραγματικό πάρτι στήθηκε στο "Καραϊσκάκη"
Ολυμπιακός: Με τη σφραγίδα του Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ