ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Μαρτίνς στους Έλληνες για την 28η Οκτωβρίου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς αισθάνεται την Ελλάδα σαν σπίτι του όντας στη δεύτερη σεζόν του στον πάγκο του Ολυμπιακού και το απέδειξε μέσω του μηνύματός του για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η 28η Οκτωβρίου συνιστά μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ιστορία του ελληνικού έθνους και για το λόγο αυτό γιορτάζεται κάθε χρόνο με μεγάλη ευλάβεια και δέοντα σεβασμό απέναντι σε όσους έδωσαν και τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συναισθάνεται τη σημασία που έχει για όλους τους Έλληνες αυτή η γιορτή και θέλησε να δώσει τις ευχές του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στα social media, δείχνοντας παράλληλα πως η χώρα μας έχει μπει ήδη στην καρδιά του αν και αυτή είναι μόλις η δεύτερη σεζόν παρουσίας του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

"Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά. Σας ευχαριστώ που με έχετε κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου", έγραψε στη σελίδα ο Πορτογάλος τεχνικός, την επομένη του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που βρήκε νικητή με 2-0 τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: "Η Μυρτώ ήταν πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ