ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ταξίδι του Τσόρι στη Ρωσία και το μέλλον του στον Ολυμπιακό

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο αεροπλάνο της πτήσης του Ολυμπιακού για το Κράσνονταρ ήταν και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Το Sport24.gr καταγράφει τη σημειολογία της παρουσίας του 38χρονου Αργεντινού στην "ερυθρόλευκη" αποστολή.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ταξίδεψε στη Ρωσία με την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Τρίτης (27/8, 22.00) θα κληθεί να υπερασπιστεί το 4-0 του πρώτου αγώνα, ώστε να περάσει στα playoffs του Champions League. Εδώ και καιρό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, ότι ο Αργεντινός είναι πιθανό να λάβει πόστο στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Για τον 38χρονο έχει ακουστεί διάφορα. Ότι, έστω αρχικά, θα λάβει θέση στην ακαδημία, μέχρι και ότι θα εκτελέσει χρέη scout του Ολυμπιακού σε Ισπανία και Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Νοτιοαμερικανός έχει αγωνιστεί στη Ρωσία σε Ζενίτ και Ρουμπίν Καζάν, ενώ στην Ισπανία έχει παίξει σε Βαλένθια και Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσόρι, που έκανε μια σπουδαία τετραετία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (126 συμμετοχές, 40 γκολ), ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα του και πλέον πιθανότατα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ερυθρόλευκους, αυτή τη φορά από άλλο πόστο. Προ ημερών είχε δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", παρακολουθώντας την αναμέτρηση με τη Μπασακσεχίρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ