ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κορεό και τα συνθήματα στο Ολυμπιακός-Ρουμπίν

Το κορεό και τα συνθήματα στο Ολυμπιακός-Ρουμπίν
INTIME SPORTS

"Με ένα όνειρο τρελό" ζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετά και την πρόκριση στους "16" του Europa League. Δείτε videos με τα συνθήματα των ερυθρόλευκων φιλάθλων αλλά και το κορεό της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός πέρασε στους "16" του Europa League νικώντας και στον επαναληπτικό την Ρουμπίν Καζάν με 1-0 με τους οπαδούς στην εξέδρα να συνεχίζουν να ζουν "με ένα όνειρό τρελό" όπως τραγουδούσαν κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο. Ταυτόχρονα η Θύρα 7 είχε ετοιμάσει άλλο ένα εντυπωσιακό κορεό που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του Καραϊσκάκης και ανάγκασε τα φλας να πάρουν φωτιά.

Δείτε φωτογραφίες και videos από το κλίμα που επικράτησε χθες το βράδυ στο κατάμεστο Καραϊσκάκης για το τρελό όνειρο της κατάκτησης του ευρωπαϊκού στο Βουκουρέστι. Ένα όνειρο που ακόμα και αν μη γίνει, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να είναι "άρρωστοι" με την ομάδα τους όπως τραγουδούσαν χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα...

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή και την είσοδο των δύο αντιπάλων στο γήπεδο. Το κορεό της 7 έκλεψε την παράσταση ενώ το σύνθημα για το όνειρο τρελό δονούσε την ατμόσφαιρα!

Το κορεό και τα συνθήματα στο Ολυμπιακός-Ρουμπίν
INTIME SPORTS
Το κορεό και τα συνθήματα στο Ολυμπιακός-Ρουμπίν
INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια το παιχνιδιού ακούστηκε για πρώτη φορά ένα σύνθημα που σημείωνε ότι ο Ολυμπιακός θα τους ..."αποκλείσει" όλους και θα φτάσει στον τελικό της διοργάνωση, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Τα συναισθήματα στην πορεία όμως άλλαξαν με την αγωνία να κυριεύει το φαληρικό γήπεδο όταν η Ρουμπίν πίεζε την εστία του λαβωμένου Κάρολ. Τελικά λίγο πριν το φινάλε, με την πρόκριση να μοιάζει πια σίγουρη, ήρθε το ξέσπασμα:

Φυσικά και δεν γινόταν να μην γνωρίσει την αποθέωση ο ήρωας της βραδιάς, ο συγκλονιστικός Ρόι Κάρολ:

Κλείνουμε το οδοιπορικό στο Καραϊσκάκης με το αγαπημένο σύνθημα της ερυθρόλευκης κερκίδας:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ