ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζεται η κινητοποίηση για τους πυρόπληκτους στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προσπάθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά στην Αν. Αττική, δεν σταματά στην προσφορά του 1 εκατ. ευρώ και το άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα.

Η δράση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πολυεπίπεδη τα τελευταία χρόνια, με τους Πειραιώτες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, με σκοπό την προσφορά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η συνεργασία με τη UNICEF, η στήριξη τους στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, η τεράστια κινητοποίηση για τη φιλοξενία και την παροχή τροφής και ρουχισμού στο λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες, η επί μήνες καθημερινή παρουσία για την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τώρα οι δράσεις για την βοήθεια των ανθρώπων που γνώρισαν την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς που έπληξε την Αν. Αττική, είναι ορισμένες από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις που η ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στο πλάι όσων είχαν ανάγκη.

Και οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν την προσφορά τους για τους κατοίκους στο Μάτι και τις γύρω περιοχές, στο 1 εκατ. ευρώ που πρόσφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή το άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα για τη συγκέντρωση χρημάτων προς ανακούφιση των πυρόπληκτων.

Ο τομέας της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης που λειτουργεί για λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήδη επεξεργάζεται τις νέες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο διάστημα, με σκοπό να ορθοποδήσουν οι κάτοικοι των περιοχών που γνώρισαν την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς που έπληξε την Αν. Αττική.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι "ερυθρόλευκοι" επιμένουν πολύ στις ενέργειες που στόχο έχουν την στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, έτσι είναι διατεθειμένοι να πράξουν για τους κατοίκους της Αν. Αττικής όσα και για εκείνους στη Μάνδρα.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ