ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: "Η διαφορά μας καλύπτεται, ο τίτλος μπορεί να γίνει δικός μας!"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάπε Αμπού Σισέ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι ικανή να νικήσει στην Τούμπα, αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα. Τι είπε για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι ικανή να νικήσει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα.

"Η διαφορά μας καλύπτεται, ο τίτλος μπορεί να γίνει δικός μας! Αυτός παραμένει ο μεγάλος μας στόχος. Μπορούμε να νικήσουμε στην Τούμπα, αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να δέσουμε. Είναι ακόμα πολύ νωρίς", ανέφερε για τη μάχη τίτλου, ενώ για τον συναγωνισμό για την ενδεκάδα ανέφερε:

"Μια ομάδα χρειάζεται σταθερό κορμό, αλλά οφείλει και να αξιοποιεί όλους τους παίκτες. Ο κ. Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες σε όλους, κάτι αναγκαίο ώστε να μπορούν να δείξουν ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν και όχι απλώς να είναι διακοσμητικοί στο ρόστερ. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε ως ομάδα για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός και προσωπικά αισθάνομαι ότι με ωθεί μπροστά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ