Παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Μανιάτης

Μανιάτης

Μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, τερματίζεται η καριέρα του Γιάννη Μανιάτη στους "ερυθρόλευκους". Ουσιαστικά ο 30χρονος αμυντικός μέσος ήταν ανενεργός από την αρχή της σεζόν, αλλά τώρα αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές το "βελούδινο" διαζύγιο.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 30χρονος μέσος ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά, έλυσε το συμβόλαιό του και είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

Στους "ερυθρόλευκους" είχε πάει τον Γενάρη του 2011, πέρσι τον χειμώνα είχε δοθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά από τον Αύγουστο ήταν ουσιαστικά ξένο σώμα για τους Πειραιώτες.

Απ' ό,τι έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε σε φιλικό κλίμα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί του Πολυτεχνείου;

Η ιστορικός Ελένη Κούκη απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου, τη φιλολογία που στήνεται γύρω από αυτή και τα εγκλήματα της Δικτατορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ