ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 1-0, που φέρνει τους Πειραιώτες πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να κάνει το καλύτερό του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς να δίνει ενέργεια στην ομάδα, ήρθε το "διπλό" με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Νίκη που είναι… μισό (και βάλε) πρωτάθλημα για τους "ερυθρόλευκους".

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

ΣΑ: Από τα πιο εύκολα βράδια του και σίγουρα είχε πολύ διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του για αυτό το βράδυ στην Τούμπα. Μια φορά χρειάστηκε ουσιαστικά, στο γκολ που ακυρώθηκε με χρήση VAR, στο γύρισμα του Μπουχαλάκη.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΪ: Έπαιξε με τις εντολές που είχε. Να μην "φάει" φάσεις και να δώσει στον Ραντζέλοβιτς τη δυνατότητα να απασχολήσει τον Γιαννούλη. Τα κατάφερε γι’ αυτό που έπρεπε να κάνει. Μπροστά δεν βγήκε…

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Τι ματσάρα έκανε. Με τόση κούραση στα πόδια του, ασταμάτητος. Η φάση του γκολ έχει την υπογραφή του, πολλές κούρσες, δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο καλύτερος του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

ΣΕΜΕΔΟ: Ματς χωρίς λάθη για τον Πορτογάλο που ήταν ουσιαστικός. Έπαιξε με ηρεμία, δεν έκανε λάθη… Σοβαρό ματς από τον Σεμέδο που είναι παίκτης βαρόμετρο και φυσικά θα λείψει πολύ από το Λονδίνο.

ΜΠΑ: Κερδίζει πόντους συνεχώς. Πήρε με την αξία του τη φανέλα του βασικού και συνεχίζει να στέκεται εξαιρετικά στο πλευρό του Σεμέδο. Έπαιξε και αυτός με σιγουριά, έχει πολλά να δώσει.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος για όσους δεν γνωρίζουν, πονάει. Έχει κάνει ακόμη και ενέσεις για να παίξει, αλλά ήταν νορμάλ. Κατάφερε να βάλει το μυαλό του, να καθοδηγήσει τη μεσαία γραμμή, να καλύψει χώρους.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Και αυτός… καταπίνει τα χιλιόμετρα, απλά φάνηκε κάποια στιγμή ως ο αδύναμος κρίκος γιατί έδωσε δύο-τρία φάουλ στον ΠΑΟΚ εκτός περιοχής, ενώ έκανε και το λάθος στη φάση που θα μπορούσε να γίνει το 1-1.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχε συγκεκριμένη εντολή, να βγει, να πιέσει ψηλά. Το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία. Έβγαλε ενέργεια, κόντρα στην κούραση που είχε και αυτός από την Πέμπτη το βράδυ. Εξαιρετικό ματς, ειδικά όταν παίζει μυαλωμένα.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Και αυτός με την κούρασή του, αλλά στο 42’ πήγε και πάλι να κάνει διαφορά, να "φτιάξει" τον Ελ Αραμπί. Θα βοηθήσει και στη συνέχεια.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Ο Σέρβος άρπαξε την ευκαιρία. Κράτησε πίσω τον Γιαννούλη, του έβαλε μπελάδες, μαζί και το αυτογκόλ. Έχει ενέργεια αυτό το παιδί και αξίζει περισσότερο χρόνο…

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ένα παιχνίδι στο οποίο περίμενε τη στιγμή. Και η αλήθεια είναι πως στο 42’ είχε το δοκάρι, που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Έτρεξε, ήταν κοντά στο γκολ, βοήθησε στο ρόλο του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε στη θέση του Ελ Αραμπί για να δώσει πίεση μπροστά. Δεν τροφοδοτήθηκε, είχε άλλη εικόνα το ματς.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήρθε από τον πάγκο, για λίγα λεπτά και αυτός.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Απλά μπήκε για καθυστέρηση και να "κλειδώσει" η νίκη-τίτλου με το 0-1.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Κόκκινη υπεροχή και νίκη - τίτλου στην Τούμπα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η βαθμολογία μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ