ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντα ψηλά στη λίστα ο Μάρκοβιτς

Liverpool's Lazar Markovic during their English Premier League soccer match against Sunderland at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 10, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Liverpool's Lazar Markovic during their English Premier League soccer match against Sunderland at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 10, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος τους στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, αλλά δεν έχουν σταματήσει οι διεργασίες για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Τι συμβαίνει με τον Μάρκοβιτς, διάψευση για Κρκιτς για τον οποίο επιμένουν οι Άγγλοι.

Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, τότε ο Ολυμπιακός έχει απλώσει δίχτυα για τα καλά στο Νησί.

Όλο το βάρος βεβαίως έχει πέσει πάνω στο παιχνίδι με την Μπέρνλι και στο να "κλειδωθεί" το βράδυ της Πέμπτης (30/8, 21.45) η πρόκριση στο "Turf Moor". Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν ασχολούνται καθόλου και με την ενίσχυσή τους στα εξτρέμ.

Ο Σέρβος άσος της Λίβερπουλ Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι μία περίπτωση που αρέσει στους "ερυθρόλευκους", σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι εδώ και μία εβδομάδα. Ένας Μάρκοβιτς όμως που έχει μπει και στο στόχαστρο των Βόλφσμπουργκ και Φενέρμπαχτσε.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ασχολείται ο Ολυμπιακός μόνο με τον Μάρκοβιτς. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζει.

Στην Αγγλία έφεραν το βράδυ της Τρίτης (28/8) το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς στο προσκήνιο, ωστόσο, γύρω στις 2 το πρωί ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τον 28χρονο Ισπανό εξτρέμ της Στόουκ Σίτι.

Ακόμα και την Τετάρτη (29/8) πάντως, στο Νησί επέμεναν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με την Στόουκ, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους θέμα παρά τα όσα υποστηρίζουν στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει εξτρέμ. Ωστόσο, αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Μετά το ματς της Αγγλίας, τα μπει στην τελική ευθεία το κομμάτι των τελευταίων προσθηκών στο ρόστερ.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ψάχνεται για Κρκιτς ο Ολυμπιακός!
Στη Λεχ Πόζναν ο Γούτας, θέλει Ανδρούτσο η Λέγκια
Αγωνία για δέκα αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ