ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνεται για Κρκιτς ο Ολυμπιακός!

Stoke's Bojan Krkic during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Britannia Stadium, in Stoke on Trent, England, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Rui Vieira)
Stoke's Bojan Krkic during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Britannia Stadium, in Stoke on Trent, England, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGES/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Στόουκ για την απόκτηση του 28χρονου Ισπανού, Μπόγιαν Κρκιτς. Σταθερά στο "κάδρο" και ο Μάρκοβιτς.

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προσγειωνόταν στο Μάντσεστερ και έφευγε από εκεί οδικώς για το Μπέρνλι, πληροφορίες από την Αγγλία ανέφεραν ότι το «μπαμ» για το οποίο ψάχνονται οι "ερυθρόλευκοι" ενδεχομένως να είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στην Στόουκ και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο Νησί, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την αγγλική ομάδα για την απόκτηση του 28χρονου Ισπανού εξτρέμ.

Ο Κρκιτς έχει συμβόλαιο με την Στόουκ (υποβιβάστηκε στηνChampionship) έως το καλοκαίρι του 2020, αλλά σκοπεύει να φύγει γιατί θεωρεί ότι ο κύκλος του έχει κλείσει. Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές έχοντας 17 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει παίξει σε τρία ματς της Στόουκ.

Ο Κρκιτς που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, εκτός από την Μπαρτσελόνα έχει παίξει επίσης σε Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ και Μάιντς.

Το αν θα είναι τελικά ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός το μεγάλο όνομα που θα επιχειρήσουν να φέρουν οι "ερυθρόλευκοι", είναι κάτι που θα φανεί έως την Παρασκευή (31/8). Την ίδια στιγμή πάντως στην Αγγλία τόνιζαν ότι ο Λάζαρ Μάρκοβιτς παραμένει στην κόκκινη λίστα.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/Rui Vieira

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ