ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Χτυπάει" σε πολλά μέτωπα

Manchester United's Marcos Rojo, left, challenges Everton's Oumar Niasse, during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United, at Goodison Park, in Liverpool, England, Monday, Jan. 1, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Manchester United's Marcos Rojo, left, challenges Everton's Oumar Niasse, during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United, at Goodison Park, in Liverpool, England, Monday, Jan. 1, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Έντονη φημολογία ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα κλείσουν άμεσα επιθετικό με «βαρύ» βιογραφικό. Δεν έχουν βγει ακόμη από τη λίστα οι Σολδάδο, Φερέιρα και Μπονατίνι. Νέα ονόματα οι Νιάσε, Ιγκάλο, Βινίσιους.

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να κάτσουν... ήσυχοι στις γιορτές. Ακόμη και ανήμερα Χριστουγέννων μπορεί να κλείσουν παίκτη. Συγκεκριμένα τον επιθετικό που θα ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες «χτυπούν» σε πολλά μέτωπα. Με τους Φερέιρα, Σολδάδο και Μπονατίνι δεν έχουν αλλάξει προς το παρόν τα δεδομένα. Ο Φερέιρα για παράδειγμα όσο παραμένει στην Μπενφίκα, πάντοτε θα υπάρχει στη λίστα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εδώ και καιρό την πρότασή του και περιμένει, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες υποθέσεις.

Ο Σολδάδο που φέρεται να έκανε στροφή 180 μοιρών και προσπαθεί να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στη Φενέρμπαχτσε, εξακολουθεί να παρακολουθείται από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπονατίνι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζοντάς τον αρκετά καλά, θεωρεί ότι είναι ένας επιθετικός που μπορεί να δώσει τις λύσεις που αναζητάει στην ομάδα του.

Έχουν προκύψει όμως και άλλα ονόματα όπως για παράδειγμα του Σενεγαλέζου Νιάσε της Έβερτον, ο οποίος έχει προταθεί και η αλήθεια είναι ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Ο Αφρικανός φορ των «ζαχαρωτών» έχει μόλις 6 συμμετοχές φέτος και θέλει να πάει κάπου δανεικός. Έχει προταθεί λοιπόν στον Ολυμπιακό και (κλασικά) σε τουρκικές ομάδες.

Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ένας εξ αυτών είναι ο 29χρονος Νιγηριανός Οντιόν Ιγκάλο που παίζει στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Γιατάι. Είχε φέτος 21 γκολ σε 28 ματς και ψάχνεται να γυρίσει στην Ευρώπη.

Τέλος, το τελευταίο όνομα που εμφανίστηκε είναι αυτό του Κάρλος Βινίσιους της Νάπολι που παίζει δανεικός στην Ρίο Άβε. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει τυπικά έως το τέλος της σεζόν στην πορτογαλική ομάδα. Έως τώρα έχει 12 γκολ σε 14 συμμετοχές.

Και φυσικά υπάρχει και ο... άγνωστος «Χ». Ο παίκτης με το «βαρύ» όνομα, τον οποίο παλεύει να φέρει ο Ολυμπιακός και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ατζέντα των Πειραιωτών.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/Peter Byrne/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ