Ολυμπιακός: Χαλάει του Σεμέδο

Η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε και οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν τα ραντάρ τους σε άλλες περιπτώσεις στόπερ.

Δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς παρουσιάστηκε εμπλοκή στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με την Βιγιαρεάλ.

Την ώρα, λοιπόν, που στην Πορτογαλία έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών για να γίνει το deal, οι "ερυθρόλευκοι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους, προφανώς μετά την τελική πρόταση που είχαν καταθέσει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, πλέον, που καλύπτουν τη θέση του σέντερ μπακ. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και όταν οι Πορτογάλοι έδιναν ως τελειωμένη τη μεταγραφή, από τον Ολυμπιακό το θέμα παρέμενε χαμηλά, με τους "ερυθρόλευκους" να σημειώνουν ότι η μετακίνηση του παίκτη δεν έχει κλείσει οριστικά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς η Jennifer Aniston διέλυσε (κυριολεκτικά) το Instagram

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα η Rachel των Friends έχει σπάσει ρεκόρ, έχει ρίξει servers και έχει μεταμορφωθεί σε expert του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS