ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκλεισε κι έρχεται ο Σεμέδο

Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Οι "ερυθρόλευκοι" σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για τον 25χρονο στόπερ, Σεμέδο, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. "Δεν έχει κλείσει...", υποστηρίζει η ΠΑΕ.

Πριν προλάβει να στεγνώσει το... μελάνι από το πρωινό ρεπορτάζ (Παρασκευή 21/6) για το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ!

Ο 25χρονος αμυντικός που αποτέλεσε την κορυφαία εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, έβαλε το χεράκι του προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επί του θέματος από την Ιβηρική, θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ πριν υπογράψει.

Δικαιώνοντας μία ακόμη πληροφορία του ρεπορτάζ που διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr σύμφωνα με το οποίο η τεχνική ηγεσία θα έχει στη διάθεσή της τον νέο στόπερ το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τον οποίο το "κίτρινο υποβρύχιο" απέκτησε πριν δύο χρόνια από τη Σπόρτινγκ με αντάλλαγμα 14 εκατομμύρια, είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό από τη σεζόν που ήταν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά ένας άλλος Πορτογάλος προπονητής, ο Μάρκο Σίλβα. Στη διάρκεια της περσινής περιόδου και αφού ξεπέρασε την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη, αγωνίστηκε για έξι μήνες στην Ουέσκα και για άλλους έξι στη Ρίο Άβε.

Γεννήθηκε στην Αμαδόρα στις 4 Απριλίου του 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη 2η ομάδα της Σπόρτινγκ. Έχει ύψος 1.85, βάρος 74 κιλά, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική U20 της Πορτογαλίας. Με τα "λιοντάρια" της Λισαβόνας έκανε δύο καλές σεζόν (2015-2017) και αυτές οι εμφανίσεις τον οδήγησαν με μεταγραφή στη Βιγιαρεάλ. Πέρα από στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς.

ΠΑΕ: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ"

Την ίδια ώρα, πάντως, από πλευράς Ολυμπιακού κρατούν αποστάσεις από τις... ισπανικές πληροφορίες που θέλουν κλεισμένη τη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Δεν διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα κι ότι ο Πορτογαλός αποτελεί τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι το θέμα δεν έχει "κλείσει". Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι δεν μπορεί να τελειώσει οριστικά και στις... λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ