ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βλέπει Φοντέ Καμαρά

Ολυμπιακός: Βλέπει Φοντέ Καμαρά

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου αριστερού μπακ από τη Γουινέα, Φοντέ Καμαρά, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

Έναν ακόμη Καμαρά θέλει ο Ολυμπιακός, πέρα από τον Μαντί που έχει ήδη στο ρόστερ του. Είναι ο συμπατριώτης του (Γουινέα) 21χρονος (17/4/1998) αριστερός μπακ (1,65 μ.), Φοντέ, ο οποίος ανήκει στην Γκαζελέκ Αξαζιό.

Την περίπτωσή του έχει τσεκάρει ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος έχει τις γνωριμίες στην Κορσική. Άλλωστε ο ερυθρόλευκος αρχισκάουτ στην Μπαστιά γεννήθηκε, εκεί ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του. Είναι συμπαίκτης του Ουσεϊνού Μπα, τον οποίον έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Ο Φοντέ Καμαρά προφανώς εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με τις περιπτώσεις των Ουσεϊνού Μπα, Μαντί Καμαρά, αλλά και του Παπ Αμπού Σισέ. Άλλωστε οι δύο τελευταίοι έχουν ξεχωρίσει από τις πρώτες τους σεζόν με τα ερυθρόλευκα και ήδη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Ξεκίνησε την καριέρα από την ομάδα της πατρίδας του, Σεφομίγκ, ενώ το 2016 σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στη Γαλλία. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπαστιά και το 2017 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι μετακόμισε στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

Την περυσινή σεζόν έδωσε τρεις ασίστ σε 32 ματς στη Ligue 2, αγωνίστηκε σε ένα ματς στο Coupe de France και 1 στο Coupe de la Ligue.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Εξαλλος με... Μπεργκ ο Φορτούνης
"Πιθανότερος προορισμός η Πορτογαλία για Σεμέδο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ