ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πιθανότερος προορισμός η Πορτογαλία για Σεμέδο"

"Πιθανότερος προορισμός η Πορτογαλία για Σεμέδο"

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στη λίστα το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο για το κέντρο της άμυνας. Ο ρεπόρτερ της Βιγιαρεάλ στην "AS", Χάβι Μάτα, αναλύει τις πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ο Πορτογάλος.

Ένα από τα ονόματα που εδώ και καιρό απασχολούν τον Ολυμπιακό για το κέντρο των μετόπισθεν είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο της Βιγιαρεάλ (δεξιά στη φωτ.). Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει με τον Πορτογάλο στόπερ, του έχει ξεκαθαρίσει πως θα τον ήθελε στην ομάδα που φτιάχνει για τη σεζόν 2019-2020, αλλά το θέμα έως σήμερα δεν έχει προχωρήσει.

Προ καιρού αυτό που έβγαινε από το ρεπορτάζ είναι πως το ζήτημα έχει κολλήσει και πως δύσκολα θα μετουσιωθεί σε deal ανάμεσα στο "κίτρινο υποβρύχιο" και τους "ερυθρόλευκους". Τις τελευταίες μέρες διέρρευσε πως έχει ανοίξει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ της Βιγιαρεάλ στην ισπανική εφημερίδα "AS", Χάβι Μάτα, θέλοντας να μάθει αν υπάρχει εξέλιξη ή τουλάχιστον ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία σχετικά με την υπόθεση. Ο Ίβηρας δημοσιογράφος εξέφρασε την πεποίθησή του πως αυτή τη στιγμή πιθανότερος προορισμός για τον 25χρονο στόπερ είναι η πατρίδα του, ενώ επικαλέστηκε πρόσφατη συνέντευξη του ίδιου του ποδοσφαιριστή στην τηλεόραση της "A Bola", στην οποία ανέφερε πως πρώτος του στόχος είναι να συνεχίσει στη Ρίο Άβε, στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός, κάνοντας 14 συμμετοχές, έχοντας και δύο γκολ.

- Θεωρείς δεδομένο ότι η Βιγιαρεάλ θα παραχωρήσει τον Σεμέδο;

"Θα πρέπει η ομάδα και ο παίκτης να καθίσουν και να αποφασίσουν τι θα γίνει. Η αρχική ιδέα ήταν να αποχωρήσει ο Σεμέδο".

- Σε περίπτωση που φύγει, αυτό θα γίνει με τη μορφή πώλησης ή δανεισμού;

"Το σχέδιο της Βιγιαρεάλ είναι να μην μείνει ο Σεμέδο, ανεξάρτητα από το καθεστώς που θα γίνει αυτό. Είτε πώληση, είτε δανεισμός. Αν και με τη δικαστική του περιπέτεια, δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η πώλησή του".

- Πόσα χρήματα ζητά η Βιγιαρεάλ για να παραχωρήσει τον παίκτη;

"Η Βιγιαρεάλ είχε δώσει 14.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Η αξία αυτή έχει πέσει αισθητά ύστερα από όσα έχουν συμβεί. Το κλαμπ θα ζητήσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται κοντά στο ποσό που διέθεσε για την αγορά του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας".

- Τι πιθανότητες δίνεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό;

"Δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα. Για να πάρει μεταγραφή σε άλλη χώρα ο Σεμέδο, πρέπει να υπάρξει δικαστική άδεια. Θεωρώ πιθανότερο το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Πορτογαλία, που βρίσκεται δίπλα στην Ισπανία και θα είναι και δίπλα στην οικογένειά του. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό".

- Γνωρίζεις ποια είναι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή;

"Σε μία συνέντευξή του στο κανάλι της Α Bola, ανέφερε πριν από μερικές μέρες ότι πρώτος του στόχος είναι να συνεχίσει στη Ρίο Άβε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσετίν: "Περιμένουμε την απάντηση του Μπεργκ"
Οι Νιγηριανοί "στέλνουν" Αγκού στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ