ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρινάκη για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η νίκη-πρόκριση εις βάρος του ΠΑΟΚ άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το σύνθημα μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

Πριν λίγο καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βάλει ψηλά τον πήχη όσον αφορά στις φιλοδοξίες του φετινού Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για την επιθυμία της ομάδας του να αποκλείσει την Γουλβς και να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο Europa League, και οι παίκτες των ερυθρολεύκων έχουν βαλθεί να τον δικαιώσουν πανηγυρικά.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να είναι αήττητη μετά από 29 παιχνίδια (26 για την κανονική περίοδο και 3 στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ) και καλπάζει προς τον 45ο τίτλο της ιστορίας της και στο Κύπελλο θα κυνηγήσει κόντρα στην ΑΕΚ το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2016, ενώ στο ματς με την Γουλβς θα παίξει τα ρέστα της για το άλμα στις 8 κορυφαίες ομάδες του Europa League.

Όλα αυτά είναι λογικό να φέρνουν ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας αλλά και Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να ανεβάζει video με highlights από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook και να τονίζει: "Συνεχίζουμε δυνατά προς τους στόχους μας!".

Με το μήνυμά του να συνοδεύεται μάλιστα από hashtag του στιλ "Οικογένεια", "Συνεχίζουμε να Ονειρευόμαστε", Αγαπάμε τον Πειραιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια από Μαρινάκη
Ολυμπιακός: Πάρτι έξω από το Καραϊσκάκη
Μαρτίνς: "Υπερήφανος για την ψυχή που βγάζει η ομάδα μου"
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0: Πρόκριση με το μυαλό του και το σπαθί του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ