ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάρτι έξω από το Καραϊσκάκη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου έξω από τη Θύρα 7 αποθέωνοντας του παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε για 65 λεπτά στο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι σε έναν υπομονετικό και καλά οργανωμένο Ολυμπιακό που τελικά καθάρισε άξια την πρόκριση με τα γκολ των Μασούρα και Καμαρά.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είχαν το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, ωστόσο συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο. Απέναντι αυτό, υπάρχει μια μπιραρία όπου και είδαν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο ενθουσιασμός μεγάλος, με τη λήξη του αγώνα συνθήματα υπό τον ήχο και της τρομπέτας και μετά αποθέωση.

Από το σημείο μετά περνούσαν και οι ερυθρόλευκοι και υπήρξε η αποθέωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος", αλλά και τον Κώστα Φορτούνη. Οι οπαδοί των Πειραιωτών φώναξαν ρυθμικά το όνομά του Έλληνα μέσου που απόψε έκανε τη διαφορά με τις ενέργειές του.

Υπάρχει ενθουσιασμός με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν στήσει πάρτι έξω από το γήπεδο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόκριση με το μυαλό του και το σπαθί του

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ