ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον και η επιθυμία του Ομάρ

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον και η επιθυμία του Ομάρ
Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Στην Αγγλία για δεύτερη σερί μέρα επιμένουν ότι "κάτι" γίνεται ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ποια είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Κάτι επίσημο δεν υπάρχει... Εκτός δηλαδή από κάποια δημοσιεύματα και ενδεχομένως μία «ερώτηση» της Σαουθάμπτον για τον Ομάρ σχετικά με το καθεστώς του στον Ολυμπιακό, δεν υφίσταται τη δεδομένη στιγμή.

Είναι ξεκάθαρο ότι με τη χρονιά που έχει κάνει εώς τώρα, ο Νορβηγός θα απασχολούσε ομάδες από το εξωτερικό. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι εκτός από βασικό στέλεχος των Πειραιωτών, είναι βασικό στέλεχος και στην εθνική του ομάδα.

Η Σαουθάμπτον, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στο Νησί, τον έχει στην κορυφή της λίστας της για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Ο Ελαμπντελαουί πριν από δύο χρόνια είχε κάνει το ταξίδι στην Αγγλία για λογαριασμό της Χαλ του Μάρκο Σίλβα.

Τότε, ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ήθελε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία μετά από μία πολύ μικρή εμπειρία που είχε στη Μάντσεστερ Σίτι, σε ηλικία 20 ετών.

Προς το παρόν όμως δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία περί αποχώρησής του. Από την αρχή της χρονιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Μαρτίνς ήταν αυτός που με κάποιες κουβέντες του τον έκανε να νιώσει πολύ σημαντικός στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχε «παίξει» το ενδεχόμενο να αποχωρούσε ο Ομάρ, όμως, ο Μαρτίνς είχε μιλήσει μαζί του και του έδωσε να καταλάβει ότι τον έχει στα πλάνα του για βασική μονάδα. Ο Νορβηγός λοιπόν δεν το πολυσκέφτηκε και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν επρόκειτο να πάει πουθενά.

Από τότε, λοιπόν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπορεί να ακούγεται η Σαουθάμπτον, μπορεί το δέλεαρ της συμμετοχής στην Premier League να είναι μεγάλο, όμως, ο Ομάρ εώς και τώρα δεν έχει εκδηλώσει καμία τάση φυγής. Ίσα-ίσα που έχει διαμηνύσει ότι επιθυμία του είναι η παραμονή του στον Πειραιά, ενώ το ίδιο επιθυμεί ο Μαρτίνς και συνάμα ο οργανισμός Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν με τίποτα να χάσει τον Γενάρη κάποιο βασικό στέλεχος.

Για να δούμε όμως τι θα συμβεί, καθώς η Σαουθάμπτον εμφανίζεται αρκετά ζεστή και αν πιστέψουμε τους Άγγλους, δείχνει και αποφασισμένη να το παλέψει παρότι ακόμη δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ