ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ασταμάτητος Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ασταμάτητος Βαλμπουενά

Το Sport24.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει video με τον Ματιέ Βαλμπουενά να τρέχει στην παραλία της Βουλιαγμένης και να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά γιατί δεν είναι τίποτα τυχαίο.

Τα τελευταία βίντεο που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά, ήθελαν τον Γάλλο άσο να συμμετέχει σε δύο στιγμές, όπου αντί για μπάλα, χρησιμοποιεί χαρτί υγείας. Στο πρώτο, έκανε τα γνωστά γκελάκια, ενώ στο δεύτερο που ανέβασε στα social media της και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει μια… πάσα στον Ελ Αραμπί, που σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε ένα βίντεο με μοντάζ, το οποίο πάντως συγκέντρωσε πολλά σχόλια από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ωστόσο, αυτές τις ημέρες προπονείται. Έστω και μόνος, ακολουθεί ένα πρόγραμμα ώστε να μη μείνει πίσω, ώστε να είναι σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Περιμένοντας και αυτός το πότε θα ξαναρχίσουν προπονήσεις και αγώνες, δουλεύει ατομικά. Έτσι, το Sport24.gr εξασφάλισε το παρακάτω βίντεο, όπου ο Βαλμπουενά τρέχει στην παραλία της Βουλιαγμένης. Ο Γάλλος άσος κάνει σπριντ σε μια απόσταση πενήντα μέτρων, αρκετές φορές, δουλεύει και στο σπίτι του με βάρη και διάφορες ασκήσεις.

Τι να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», προσπαθούν να διαχειριστούν τους εαυτούς τους. Απλά, όπως φαίνεται με την περίπτωση του Βαλμπουενά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Διανύει τα 36 του χρόνια, δουλεύει σαν… πιτσιρικάς, σαν να μην έχει κάνει πράγματα στο ποδόσφαιρο, σαν να έχει ζήλο ενός παιδιού που αρχίζει τώρα.

Γι’ αυτό άλλωστε και φέτος με τον Ολυμπιακό, έχοντας 33 συμμετοχές, 8 γκολ και 21 ασίστ, βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι Πειραιώτες να είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα Ελλάδας και μέσα σε όλους τους, τους στόχους, Μάρτη μήνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Πάντα ανοιχτός ο δρόμος για Κασάμι
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μένει εδώ και ενημερώνεται
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ