ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάντα ανοιχτός ο δρόμος για Κασάμι

Ολυμπιακός: Πάντα ανοιχτός ο δρόμος για Κασάμι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 28χρονος μέσος γουστάρει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Καλή γνώμη έχουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά…

Από την Ελβετία χθες, ήρθε και πάλι το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι στο προσκήνιο. Δεν μένει στη Σιόν, έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και έτσι, δίνεται τροφή για νέες φήμες περί ένταξής του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι νέο.

Για τον Κασάμι υπάρχει καλή άποψη, θυμίζουμε πως το όνομά του έπαιξε και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τους Πειραιώτες. Με τη διαφορά ότι τότε η Σιόν ζήτησε ένα σημαντικό ποσό για να δώσει το «οκ». Ο Ολυμπιακός δεν «καιγόταν» για χαφ, συμπληρωματική λύση αναζητούσε και έτσι οδηγήθηκε σε αυτή του Καφού.

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΓΚΗ;

Ένα βασικό θέμα με τον Κασάμι, έχει να κάνει με το αν ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη. Αν είναι απαραίτητος. Κρίνοντας από τα τωρινά δεδομένα, θα μπορούσε να πει κάποιος όχι. Μόνο που είναι μια περίπτωση που μπορεί να εξαρτηθεί και από άλλες. Ο Κασάμι θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Γουστάρει, έχει κρατήσει αρκετές επαφές, μην ξεχνάμε πως διατηρεί και εξαιρετική σχέση με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, γιο του ηγέτη των «ερυθρολεύκων».

Αυτή τη στιγμή, η λογική λέει ότι δεν είναι ο… απαραίτητος. Θα είναι, όμως, ένα καλοκαίρι που πρόταση μπορεί να έρθει τόσο για τον Καμαρά όσο και για τον Μπουχαλάκη.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ένα βασικό στοιχείο με τον Κασάμι, είναι ότι δεν παίζει μόνο κόφτης. Ο 28χρονος μέσος, παίζει και πιο μπροστά. Μπορεί να «πατήσει» στην αντίπαλη περιοχή, να απειλήσει, να σκοράρει. Κι αυτό, τον κάνει ξεχωριστό όσον αφορά στο πλάνο που μπορεί να υπάρξει για τη νέα σεζόν. Στην Ελβετία με τη φανέλα της Σιόν φέτος, έχει πετύχει δώδεκα γκολ! Μια εξαιρετική σεζόν, που σίγουρα μπορεί να φέρει και άλλες προτάσεις. Επαναλαμβάνουμε, όμως, αν ο Ολυμπιακός του πει «έλα, σε θέλουμε», δεν θα το πολυσκεφτεί… Και οικονομικά μπορεί να καλυφθεί άλλωστε και την ομάδα γνωρίζει, κάποια δεδομένα και… γνωστά μονοπάτια υπάρχουν και για τις δύο πλευρές.

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ…

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή στη μεσαία γραμμή έχει τον Γκιλιέρμε, τον Καμαρά, τον Μπουχαλάκη, τον Γενάρη έφερε και τον Καφού. Έτσι, φαίνεται ότι ο Κασάμι δεν… χωράει στο ρόστερ. Είναι πολύ νωρίς, όμως, για ένα τέτοιο συμπέρασμα, καθώς τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν στο επόμενο διάστημα. Η «κολώνα» στα χαφ άλλωστε, είναι ο Γκιλιέρμε, αυτός που η ομάδα και ο προπονητής στηρίζονται πάνω του.

Όταν θα έρθει η ώρα, θα μπει και το θέμα Κασάμι στο τραπέζι. Η καλή χρονιά που έχει κάνει ωστόσο, προσμετράται. Γιατί δεν είναι… εκτός πλάνων, ανενεργός. Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και αυτό είναι κάτι που το υπολογίζουν οι «ερυθρόλευκοι». Ειδικά όταν ένας ποδοσφαιριστής γουστάρει να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα. Η επιστροφή του δεδομένη δεν είναι, αλλά ο χρόνος μπορεί να αποδειχθεί σύμμαχος…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ