ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στόχευσε και σε άλλο πελάτη του Σέλουκ

Krasnodar's Charles Kabore, left, and Schalke's Alessandro Schopf  fight for the ball during Europa League Group I soccer match Krasnodar vs Schalke in Krasnodar, Russia, Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Sergey Pivovarov)
Krasnodar's Charles Kabore, left, and Schalke's Alessandro Schopf fight for the ball during Europa League Group I soccer match Krasnodar vs Schalke in Krasnodar, Russia, Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Sergey Pivovarov) AP

Ο εκπρόσωπος του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ με δηλώσεις του στη Ρωσία ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ τον Σαρλ Καμπορέ.

Επανεμφάνιση Σέλουκ στα κοινά του Ολυμπιακού, έπειτα από την υπόθεση Γιάγια Τουρέ. Ο εκκεντρικός ατζέντης με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα εστίασε στο ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο, Σαρλ Καμπορέ.

Συγκεκριμένα, ο Σέλουκ μίλησε στο championat.com και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ τον Σαρλ Καμπορέ, όπως και τουρκικές ομάδες, ωστόσο ο ίδιος είναι χαρούμενος που 31χρονος κατέληξε από την Κρασνοντάρ στην Ντινάμο Μόσχας.

"Τούρκικες ομάδες κινήθηκαν για τον Καμπορέ, η πιο επίμονη ομάδα όμως ήταν ο Ολυμπιακός, τον ήθελε πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που κατέληξε στην Ντινάμο Μόσχας. Η περίπτωσή του μου θύμισε τον Γιάγια Τουρέ. Είχα πείσει τον Τουρέ να αφήσει την Μπαρτσελόνα που είχε πάρει το UCL για την Σίτι. Τώρα, έκανα το ίδιο και είναι ενδιαφέρον για τον Καμπορέ να βοηθήσει την Ντινάμο να φτάσει στην επιτυχία" ήταν οι δηλώσεις του Ντμίτρι Σέλουκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ