ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο και ο Γουαμανγκιτούκα σύμφωνα με την "Parisien"

EUROPA LEAGUE / ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η άμεση απόκτηση φορ συνιστά προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και οι άνθρωποί του σκάναρουν αρκετές περιπτώσεις, με μία εξ'αυτών να είναι Σιλάς Γουαμανγκιτούκα όπως αναφέρει η γαλλική "Parisien".

Γκερέρο, Χασάν και Μάνος μοιράζονται μέχρι στιγμής τη θέση του βασικού σέντερ φορ στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, όμως η χρονιά είναι μεγάλη και από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν στο Europa League έχει κριθεί απαραίτητο να αποκτηθεί ένας ακόμα ποιοτικός στράικερ για να "γεμίσει" με τα γκολ του του θέση.

Οι περιπτώσεις παικτών που παρελαύνουν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μέσω προτάσεων μάνατζερ είναι πολλά, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν βιάζονται και θέλουν να επιλέξουν έναν παίκτη που θα δώσει πραγματική λύση στο πρόβλημα και δεν θα είναι ένας ακόμα παίκτης για να συμπληρώσει το ρόστερ.

Στο πλαίσιο της αναζήτησής τους πάντως, ένας παίκτης που φέρεται να έχει ξεχωρίσει είναι ο Σιλάς Γουαμανγκιτούκα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Παρί.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Le Parisien", ο 19χρονος Κονγκολέζος ταλαντούχος φορ απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους έχουν δείξει σύλλογοι της Ligue 1 καθώς και μία ομάδα της Premier League, η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Γουαμανγκιτούκα μετράει μέχρι στιγμής 4 γκολ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, με τα τέρματά του μάλιστα να έχουν βοηθήσει τους Παριζιάνουν να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Φυσικά, η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς πως η γαλλική ομάδα φύλαξε τα νώτα της υπογράφοντας μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έτσι ώστε αν τον χάσει από κάποιον από τους υποψήφιους μνηστήρες, να αποζημιωθεί οικονομικά.

O Σιλάς Γουαμανγκιτούκα εν δράσει με τη φανέλα της Παρί:



Photo Credits: Εurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ