ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Σινάνι και Μπονατίνι βρήκαν θέση στο μεταγραφικό κάδρο!

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν έχει κάνει τον Ολυμπιακό δραστήριο στο μεταγραφικό παζάρι και όλα δείχνουν πως ο Φακούντο Φερέιρα δεν.. παίζει μόνος του μπάλα. Διαβάστε για τα νέα ονόματα που φιγουράρουν στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Η ανάγκη για την ενίσχυση στη γραμή κρούσης με έναν αξιοπιστο σέντερ φορ που να έχει το εύκολο γκολ θεωρείται επιτακτική και πλέον, με την πρόκριση στους "32" του Europa League εις βάρος της Μίλαν, ο Ολυμπιακός δείχνει κάτι παραπάνω από ζεστός για να κάνει το απαιτούμενο "χτύπημα".

Ο παίκτης που εμφανίζεται ως ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών είναι ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα και η αλήθεια είναι πως εκεί έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, πλην του 27χρονου Αργεντινού στράικερ.

Μία τέτοια μάλιστα είναι προϊόν δράσης του Κριστιάν Καρεμπέ, με την εφημερίδα του Λουξεμβούργου "Tageblatt" να αποκαλύπτει πως ο αθλητικός διευθυντής του πειραϊκού συλλόγου έχει βάλει στο μάτι τον Ντανέλ Σινάνι της Ντουντελάνζ και πως τον έχει πλησιάσει, έχοντας παράλληλα και μία πρώτη διερευνητική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας του Λουξεμβούργου.

Τα 9 γκολ και οι 4 ασίστ που έχει μέχρι στιγμής απολογισμό ο 21χρονος εξτρέμ δεν περνούν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα, με τον Σινάνι να τον γλυκοκοιτάζουν πάντως αρκετές ομάδες της Bundesliga αλλά και η Σταντάρ Λιέγης και η απόκτησή του να μην είναι φυσικά εύκολη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ έχει μπει εσχάτως και το όνομα του Λεονάρντο Μπονατίνι, ενός παίκτη που είχε απασχολήσει τους "ερυθρόλευκους" και το καλοκαίρι του 2016 επί Μάρκο Σίλβα.

Το συγκεκριμένο σενάριο αναθερμάνθηκε μετά την επίσκεψη ανθρώπου της Γουλβς το βράδυ της Πέμπτης στο "Καραϊσκάκης", με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις ανάγκες της Premier League.

Αν και ήταν πέρυσι δεύτερος σκόρερ των "λύκων" (12 γκολ και 6 ασίστ ο διόλου ευκαταφρόνητος απολογισμός του) ο 24χρονος Βραζιλιάνος εμφανίζεται αυτή την περίοδο εκτός πλάνων του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και το γεγονός πως έχει συνεργαστεί με τον Μαρτίνς στην Εστορίλ είναι κάτι που δεν αποκλείεται να του δώσει έξτρα πόντους στην άτυπη μάχη για τη θέση του στράικερ στον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ