ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πετάει για Ελλάδα ο Μορ

Ολυμπιακός: Πετάει για Ελλάδα ο Μορ

Το βράδυ της Παρασκευής (31/1) φτάνει στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης για τον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ. Τις επόμενες ώρες ο Τούρκος εξτρέμ προσγειώνεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Εμρέ Μορ προσγειώνεται στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (31/1) για τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος πετάει μέσω Κωνσταντινούπολης, με σκοπό να υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" ως δανεικός από τη Θέλτα.

Εκτός από τον Καφού, η απόκτηση του οποίου από τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί, οι "ερυθρόλευκοι" κυνήγησαν τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τον Τούρκο εξτρέμ, Εμρέ Μορ. Από το καλοκαίρι ο 22χρονος έπαιζε στη Γαλατασαράι ως δανεικός από τη Θέλτα, η οποία τον είχε αγοράσει 13 εκατ. ευρώ από τη Ντόρτμουντ.

Για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα έπρεπε να τα βρει τόσο με τη Γαλατασαράι όσο και με τη Θέλτα. Σε περίπτωση που η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ τα έβρισκε με την ομάδα του Βίγκο, τότε η "Τσιμ Μπομ" δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να διακόψει αμέσως τον δανεισμό του Μορ. Άλλωστε σκοπός της ήταν να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του (700.000€ ετησίως) και αυτό θα ήταν μια εξέλιξη που θα τη βόλευε. Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Θέλτα είχαν κολλήσει σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Αυτό λόγω της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς που ζητούσε η ισπανική ομάδα να μπει στο συμβόλαιο του ακραίου επιθετικού. Στη συνέχεια όμως βρέθηκε λύση, αφού οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν και η απόκτηση του Τουρκοδανού "αντί - Ποντένσε" μετράει αντίστροφα.

Φέτος 17 συμμετοχές με τη Γαλατασαράι σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μεριά η Κασίμπασα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ