ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μεριά η Κασίμπασα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Κασίμπασα είναι και τυπικά ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ υπέγραψε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ.

Δανεικός στην Κασίμπασα και επισήμως ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Πέμπτης (30/1) για τη δυναμική επιτροφή της τουρκικής ομάδας μετά το πρώτο "όχι" του Ολυμπιακού, αλλά και το πολύ πιθανό ταξίδι του Αφρικανού στην Πόλη για το deal.

Η Κασίμπασα βρίσκεται στη 16η θέση της τουρκικής Super Lig έπειτα από 19 παιχνίδια, με απολογισμό 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες. Στην Κασίμπασα αγωνίζεται και ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Μεριά ξεκίνησε φέτος ως ο βασικός στόπερ του Ολυμπιακού, έχοντας φοβερή παρουσία στα προκριματικά του Champions League. Αργότερα, ωστόσο, ακολούθησαν ορισμένα παιχνίδια στα οποία υπέπεσε σε λάθη, με αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί.

Φέτος ο διεθνής στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι ξεχώρισε με την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχοντας μάλιστα συμπεριληφθεί στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, έχει κάνει 18 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ