ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πεντάλεπτο τετ α τετ και ετοιμάζει Καμαρά

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε με τον μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, και όλα δείχνουν πως θα του εμπιστευθεί θέση στην εντεκάδα κόντρα στη Μπάγερν.

Την τελευταία του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, ολοκλήρωσαν έτσι την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (22/10, 22:00).

Πριν την έναρξη της προπόνησης μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πεντάλεπτο τετ α τετ με τον Μαντί Καμαρά. Ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζει τον μέσο από τη Γουινέα για βασικό κόντρα στους Γερμανούς. Ήταν εδώ και καιρό στο μυαλό του ένα σχήμα με τρεις μέσους, με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά δηλαδή. Απλά ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά, έκανε ακόμη πιο εύκολη την απόφασή του.

Ο Μαρτίνς, προφανώς και ανέλυσε στον Καμαρά τι περιμένει από αυτόν στην αναμέτρηση με την Μπάγερν. Θα το κάνει και την Τρίτη, όταν θα γίνει μεγαλύτερη ανάλυση στους παίκτες για την αντίπαλη ομάδα.

Είναι μια μεγάλη πρόκληση και για τον ποδοσφαιριστή, που θυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί ως βασικός και τη 2η αγωνιστική με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Αυτό άλλωστε, ήταν το μοναδικό του ευρωπαϊκό ματς ως βασικός φέτος. Είχε παίξει ως αλλαγή στα έξι ματς των προκριματικών και των playoffs. Με Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ, παίζοντας 92 λεπτά συνολικά!

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Καμαρά μπορεί να βοηθήσει πολύ στο ματς με την Μπάγερν. Τόσο με τα τρεξίματά του, όσο και με την μπάλα στα πόδια. Να αποτελέσει τον χαφ που θα μπορέσει να κουβαλήσει μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή, γιατί όχι να δοκιμάσει και το πόδι του με σουτ. Είναι χαφ που τον εμπιστεύεται.

Ο 22χρονος μέσος, μετά τον αγώνα του Βελιγραδίου είχε νιώσει ενοχλήσεις. Με μυϊκό τραυματισμό είχε τεθεί εκτός μάχης από το ματς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ωστόσο ανέβασε ρυθμό στο διάστημα της διακοπής και γι’ αυτό ο Μαρτίνς τον πήρε στην αποστολή, χρησιμοποιώντας τον για ένα δεκάλεπτο απέναντι στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

60 Γερμανοί δημοσιογράφοι στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Κόβατς: "Είναι ισχυρός ο Ολυμπιακός, το απέδειξε με την Τότεναμ"
Αλάμπα: "Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, επικίνδυνος από τα άκρα"
Μαρτίνς: "Έχουμε πιθανότητες, πάμε για τη νίκη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ