ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

60 Γερμανοί δημοσιογράφοι στο "Γ. Καραϊσκάκης"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τεράστιο το ενδιαφέρον για την κάλυψη του αγώνα του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπάγερν Μονάχου, αφού στο Φάληρο θα βρίσκονται 60 δημοσιογράφοι.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας σύλλογος που μαγνητίζει τα βλέμματα, όπου και αγωνιστεί. Με οπαδούς σε όλο τον κόσμο να την ακολουθούν σε κάθε της παιχνίδι. Στο ίδιο μοτίβο φυσικά και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της.

Μόνο τον αριθμό των δημοσιογράφων που ακολούθησαν την Μπάγερν Μονάχου στο ταξίδι για την Ελλάδα, για να βρεθούν στην αναμέτρηση της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να δει κανείς, καταλαβαίνει πολλά.

Κοντά στους 60 δημοσιογράφους θα έχουν οι Γερμανοί στο ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Αριθμός μάλιστα, που είναι μεγαλύτερος από την προηγούμενη επίσκεψη της Μπάγερν στην Ελλάδα, τη σεζόν 2015-16.

Πάντως, από το εξωτερικό δεν θα είναι μόνο οι Γερμανοί στα δημοσιογραφικά. Αιτήματα προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασαν και από Άγγλους, Σουηδούς, αλλά και Ούγγρους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν αυτή την σπουδαία αναμέτρηση.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, από την Τρίτη κιόλας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Προμηθεύθηκαν και τις σχετικές διαπιστεύσεις σε συνεργασία του γραφείου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αυτό της Μπάγερν Μονάχου και αυτή η σπουδαία αναμέτρηση έχει μπει στη διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης για τα καλά…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ