ΜΠΑΓΕΡΝ

Κόβατς: "Είναι ισχυρός ο Ολυμπιακός, το απέδειξε με την Τότεναμ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΠΑΓΕΡΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Kovac (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε με την Τότεναμ πως είναι ισχυρή ομάδα, αλλά επεσήμανε ότι δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ο Κροάτης τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς, έκανε λόγο για έναν ισχυρό Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (22/10, 22.00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μίλησε για την προβληματική άμυνα της ομάδας του, αλλά και για την επίθεση που είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των Βαυαρών:

-Υπήρξαν δημοσιεύματα για την κατάσταση του Γκνάμπρι. Θα είναι σε θέση να παίξει;
"Είναι υγιής, το απέδειξε και με την Άουγκσμπουργκ και με την Εθνική ομάδα".

-Ποια είναι τα πλάνα σας για τον καταρτισμό της άμυνας;
"Έχω καλή ομάδα, ο καθένας θα πάρει το χρόνο του. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν".

-Για τον Σούλε και τον τραυματισμό του:
"Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τον χρόνο που θα λείψει. Έχει κίνητρο, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός. Και 1-2 μήνες παραπάνω να λείψει, δεν πειράζει".

- Το γεγονός ότι έχει καιρό να κερδίσει καιρό το Champions League η ομάδα, παίζει ρόλο στην φετινή της παρουσία σε σχέση και με τις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα;
"Είναι επιθυμία μας η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δεν είναι απλό. Παίξαμε καλά με την Άουγκσμπουργκ, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Έχουμε σημειώσει 15 γκολ περισσότερα, αλλά έχουμε δεχτεί τρία περισσότερα στην άμυνα, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό".

- Για τον ρόλο του Χάβι Μαρτίνεθ:
"Επαναλάμβάνω ότι κάθε παίκτης θα παίξει, θα πάρει χρόνο. Αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε το ίδιο καλοί όπως στην επίθεση".

- Θα είναι αποτυχία για τη Μπάγερν οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη;
"Σίγουρα θέλω να κερδίζω παντού, είναι φτιαγμένη για νίκες η Μπάγερν. Είναι ισχυρός ο αντίπαλος όμως, το έδειξε με την Τότεναμ, όταν έκανε το 0-2, 2-2. Θα έχει κόσμο που στηρίζει έντονα την ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να σκεφτώ το ενδεχόμενο να χάσει η ομάδα μου".

- Για το αν ο ίδιος ο πρόεδρος ζητά να παίζει ο Μαρτίνεθ:
"Είναι δική μου απόφαση ποιον βάζω. Ανταλλάζω απόψεις με τον Χένες, αλλά το προπονητικό τιμ αποφασίζει".

-Για το γεγονός ότι λείπει ο Σούλε και ότι οι υπάρχοντες παίκτες της άμυνας δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του:
"Αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Μπάγερν και της εθνικής. Έχουμε όμως πολλούς παίκτες με ποιότητα, όπως ο Μπόατενγκ. Έχουμε ποιοτική ομάδα".

- Ένα σχόλιο για την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης":
Έχω γνωρίσει την ατμόσφαιρα και σαν παίκτης. Διασκεδάζω να παίζω εδώ. Δεν είναι βέβαια ό,τι καλύτερο για έναν φιλοξενούμενο, αλλά από την άλλη αυτό δίνει κίνητρο".

- Ο πρόεδρος δήλωσε ότι όταν η συμμετοχή του Μίλερ "τρώει" τον Κουτίνιο και το αντίθετο. Ποιο είναι το σχόλιό σας;
"Αυτή τη στιγμή μετά και τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει, υπάρχουν 16 υγιείς παίκτες. Όλοι θα πάρουν το χρόνο τους".

- Σε τι οφείλεται το γεγονός ότι η άμυνα είναι φέτος χειρότερη;
"Δεν είναι πολύ χειρότερη, αλλά το αποδίδω στο ότι είμαστε πιο επιθετικοί και παραμελούμε λίγο την άμυνα. Στο τελευταίο ματς δεν είχαμε συγκέντρωση".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ