ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν ξανά για Σλιμανί

Sportings Islam Slimani, celebrates after scoring the opening goal  during a Portuguese league soccer match against Porto at the Alvalade stadium in Lisbon, Saturday, Jan. 2 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Sportings Islam Slimani, celebrates after scoring the opening goal during a Portuguese league soccer match against Porto at the Alvalade stadium in Lisbon, Saturday, Jan. 2 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "aksam.com.tr", ο Ολυμπιακός που βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ, έχει ψηλά στη λίστα του τον Ισλάμ Σλιμανί.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ισλάμ Σλιμανί, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα " aksam.com.tr". Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αλγερινός επιθετικός αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και θα ήθελε να τον δει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Σλιμανί είχε ακουστεί και κατά το παρελθόν, αλλά οι Τούρκοι το επαναφέρουν, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο "εκλεκτός" του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ. Ο 31χρονος Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 στις "αλεπούδες", αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ, στο Νησί η πρωταθλήτρια Αγγλίας το 2016 (όταν και τον αγόρασε το 2016 αντί 31.000.000 €) θα επιδιώξει να τον "ξεφορτωθεί".

Ο 59 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει βάλει και 26 γκολ) είναι βέβαια ακριβή περίπτωση αφού έχει συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές πάνω απο 4.000.000 ευρώ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 10.000.000 ευρώ και αν ο Ολυμπιακός έμπαινε στη διαδικασία να τον αποκτήσει, πιθανότατα να το έκανε με τη μορφή δανεισμού.

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Σιαμπάνη
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επέκταση με Αβραάμ Παπαδόπουλο
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και τον Ουσεϊνού Μπα
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Ραντζέλοβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ