ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και τον Ουσεϊνού Μπα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Δευτέρας ο 23χρονος αμυντικός από τη Σενεγάλη Ουσεϊνού Μπα

Μετά την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού από τη Σενεγάλη, Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μετέχει από την αρχή της φετινής σεζόν στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" και ήδη έχει χρησιμοποιηθεί στα φιλικά της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μπα είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την Αζαξιό αλλά είχε παραχωρηθεί εκ νέου στην ομάδα της Γαλλίας ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που έληξε ο δανεισμός του ο Μπα επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Στη λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού σημειώνεται πως ο αμυντικός από τη Σενεγάλη έγινε μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ