ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χασάν αποκάλυψε γιατί το παρατσούκλι του είναι "Kouka"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος στράικερ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, φιλοξενήθηκε σε instagram live αιγυπτιακής ιστοσελίδας, στην οποία εξήγησε γιατί του κόλλησαν το παρατσούκλι "Kouka" από όταν ήταν μικρό παιδί.

Θα έχετε διαβάσει ότι ο Αχμέντ Χασάν έχει το παρατσούκλι "Kouka". Έχετε όμως αναρωτηθεί γιατί; Ο ίδιος φιλοξενήθηκε σε live instagram της αιγυπτιακής ιστοσελίδας " kooora", στην οποία ρωτήθηκε τον λόγο. Ο στράικερ του Ολυμπιακού απάντησε πως όταν ήταν μικρός, κάποιες λέξεις δεν μπορούσε να τις προσφέρει σωστά.

Σε τέτοιο βαθμό, που ο αδερφός του και οι φίλοι του τον κορόιδευαν. Μια από αυτές τις λέξεις ήταν η κόκα-κόλα. Ο Χασάν, λοιπόν, έλεγε "κόκα". Το επαναλάμβανε διαρκώς, με αποτέλεσμα ο περύγυρός του να τον φωνάζει με αυτόν τον τρόπο. Στο αραβικό αλφάβητο δεν υπάρχει φωνήεν "o". Μόνο "ou". Ανάλογα με την περιοχή, βέβαια, μπορεί να ακουστεί και το "o". Εξ ου και το "Kouka".

Ολυμπιακός: Ο Χασάν αποκάλυψε γιατί το παρατσούκλι του είναι "Kouka"

Τα χρόνια πέρασαν και το "Kouka" εξακολουθεί να συνοδεύει τον υψηλόσωμο φορ των "ερυθρόλευκων", που αγωνίζεται στο λιμάνι ως δανεικός από τη Μπράγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακό: Η ικανοποίηση του Μαρτίνς
Μαρτίνς: "Γι' αυτό ανανέωσα με τον Ολυμπιακό"
Μπέλιτς: "Ευγνώμων στον Μαρτίνς, στόχος η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ