ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει ενεργούς Αβραάμ και Τοροσίδη

PREGAME / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
PREGAME / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αλλαγή δεδομένων και ένα ακόμη πρωτάθλημα με κόσμο ο στόχος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη, τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει στον Ολυμπιακό και του χρόνου.

Υπό άλλες προϋποθέσεις, ίσως διανύαμε το τέλος της καριέρας του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ολυμπιακός κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αμφότεροι αρχηγοί, θα σήκωναν το 45ο πρωτάθλημα εν μέσω αποθέωσης και έτσι θα ήταν όλα ιδανικά. Βέβαια, δεν είναι ο κορονοϊός και τα άδεια γήπεδα που αλλάζουν τα δεδομένα, έτσι; Υπάρχει μια σειρά γεγονότων, που δείχνει πως το σενάριο να συνεχίσουν για ένα ακόμη χρόνο Αβραάμ και "Τόρο" είναι πολύ πιθανό πλέον.

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Αρχικά για τους δύο παίκτες έχει εξαιρετική γνώμη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φέτος έπαιξε σε 14 ματς, έχοντας 923 λεπτά συμμετοχής. Ο Τοροσίδης, σε 6 με 286 λεπτά. Ο Πορτογάλος προπονητής πάντως, δεν έβλεπε γκρίνιες, είχε να λέει για τη συμπεριφορά τους και έδειχναν αμφότεροι να έχουν συνειδητοποιήσει το ρόλο τους.

Το πως στάθηκαν απέναντι στην ομάδα, σίγουρα κάνει τον Μαρτίνς θετικό για την επόμενη ημέρα. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα έτσι, να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, να είναι στο ρόστερ και φυσικά να βοηθήσουν αν χρειαστεί. Ο Αβραάμ φέτος έπαιξε περισσότερο, ο "Τόρο" λιγότερο, αλλά ήταν εκεί…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

Φυσικά και είναι δύο πρόσωπα που επέστρεψαν για να δώσουν και μια άλλη διάσταση στα ταλαιπωρημένα τότε "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προαναγγείλει την αποχώρηση πολλών παικτών στο τέλος της σεζόν του 2018 και έτσι και έγινε στην πορεία. Έτσι και γύρισαν, για να μπουν και να δώσουν και το ελληνικό στοιχείο, αλλά και γιατί γνώριζαν για τα καλά τα αποδυτήρια στο Ρέντη από την πρώτη τους θητεία.

Ο Αβραάμ στα 36 πλέον, ο "Τόρο" κλείνει τα 35 σε λίγες ημέρες, είναι παλιοί, έζησαν στιγμές και φαίνεται πως θα έχουν και μέλλον…

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει, αλλά τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά, όσον αφορά στο πως θα το πανηγυρίσει. Τα γήπεδα θα είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας, έτσι Παπαδόπουλος και Τοροσίδης θα βάλουν έναν ακόμη τίτλο. Ο στόχος είναι πλέον ξεχωριστός. Συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά, να σηκώσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα και το καλοκαίρι του 2021 να το πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Εκεί να βάλουν και ένα τέλος στη σημαντικότατη καριέρα τους και να φύγουν με ψηλά το κεφάλι.

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

Φυσικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους δύο αμυντικούς. Έχει εξαιρετική σχέση, τους πίστεψε για να γυρίσουν και αυτοί το εκτίμησαν. Είναι ξεκάθαρο πως ακόμη και όταν τελειώσουν την καριέρα τους, δεν θα μείνουν έτσι. Θα είναι κοντά στην ομάδα, αυτό είναι κάτι που υπάρχει ως αρχική σκέψη. Μένει να δούμε και το μέλλον βέβαια, αλλά η καλή σχέση και η αλληλοεκτίμηση, σίγουρα μπορεί να δώσει πόντους στους δύο ποδοσφαιριστές που δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κέρδος 35.000.000 ευρώ ο Ολυμπιακός χάρη στον Μαρτίνς!
Ολυμπιακός: Ο Χασάν αποκάλυψε γιατί το παρατσούκλι του είναι "Kouka"
Ολυμπιακός: Η ικανοποίηση του Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ