ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ικανοποίηση του Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σωστή δουλειά που έχει γίνει στον Ολυμπιακό και η άνεση του Πορτογάλου προπονητή μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.

Ρεπό είχαν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού . Ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι, τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν τις ανάσες τους, πριν πιάσουν ξανά δουλειά τη Δευτέρα στο Ρέντη.

Ο τρόπος προπόνησης δεν αλλάζει. Χωρισμένοι σε γκρουπ οι «ερυθρόλευκοι», δουλεύουν ανάλογα. Τους έχει χωρίσει με βάση τις θέσεις τους, δουλεύουν και ανάλογες ασκήσεις στις προπονήσεις. Όλα αυτά, μέχρι να δοθεί το «οκ» και να μπουν όλοι μαζί πλέον στο γήπεδο, ώστε να μπορεί και ο Πορτογάλος τεχνικός να δουλέψει όπως επιθυμεί και με στόχο, την επιστροφή στις επίσημες αναμετρήσεις.

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ένα πράγμα που περίμενε να δει ο Πέδρο Μαρτίνς με την επιστροφή στις προπονήσεις, ήταν η κατάσταση των παικτών του. Ήταν μεγάλο το διάστημα της αποχής, δούλευαν ατομικά οι παίκτες. Και δεδομένα, σε περίεργες συνθήκες. Άλλο να προπονείσαι στην πυλωτή της πολυκατοικίας σου, άλλο στο γήπεδο, όπως έχεις συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σου.

Όλο αυτό το διάστημα βέβαια, ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ενημερώνονταν για την κατάσταση των παικτών, για το τι κάνουν. Απλά, με την επιστροφή στο Ρέντη, φάνηκαν αρκετά πράγματα. Εκεί, ο Μαρτίνς διαπίστωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δουλέψει καλά, πως ήταν σε καλή κατάσταση.

Αυτό ήταν σημαντικό ενόψει της επιστροφής στο πρόγραμμα που θέλει και μάλιστα στην πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων στο Ρέντη, ανέβασε και ρυθμό. Το έχει πάρει ζεστά, περιμένει να γίνουν τα ματς. Εδώ, να θυμίσουμε πως ακόμη και αν δεν διεξαχθούν τα πλέι οφ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός έχει το ματς με τους Γουλβς, τη ρεβάνς για τη φάση των 16 του Europa League. Άρα, πρέπει η ομάδα να ανεβάσει με κάποιο τρόπο ρυθμό, να μπορεί να είναι έτοιμη όταν θα γίνει αυτό το ματς.

Η ΔΙΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η εξέλιξη με την ανανέωση συμβολαίου του Μαρτίνς , σαφέστατα και του προσφέρει άνεση να δουλέψει όπως θέλει. Δεν έχει στο μυαλό του την επόμενη ημέρα και αυτό, του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στη δουλειά. Δεν χτυπά το τηλέφωνο από τον μάνατζερ για να συζητήσουν το… αύριο. Το τελείωσε ο Ολυμπιακός άμεσα αυτό το θέμα και είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου. Ειδικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω της πανδημίας.

Πως να μην είναι ικανοποιημένος έτσι ο Μαρτίνς; Είδε το σύλλογο να τον ανταμείβει και πλέον, μπορεί χωρίς… άλλες σκέψεις, να «ζυγίσει» τη χρονιά που τρέχει, αλλά να βάλει στο κάδρο του και αυτή της νέας περιόδου. Που φυσικά, όπως φαίνεται, θα έχει τις ιδιαιτερότητές της κι αυτή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ