ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νούμερο 2 στις αναζητήσεις του transfermarkt ο Βαλμπουενά

Fenerbahce's Mathieu Valbuena, left, in front of Anderlecht's goalkeeper Thomas Didillon, right, passes the ball to his teammate Michael Frey to score, during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Anderlecht at the Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Thursday, Nov. 8, 2018. Fenerbahce won the match 2-0. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's Mathieu Valbuena, left, in front of Anderlecht's goalkeeper Thomas Didillon, right, passes the ball to his teammate Michael Frey to score, during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Anderlecht at the Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Thursday, Nov. 8, 2018. Fenerbahce won the match 2-0. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Ματιέ Βαλμπουενά προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας "transfermarkt" αναζητούν συνεχώς το όνομά του για να μάθουν περισσότερα γι' αυτόν.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Δευτέρα τον Ματιέ Βαλμπουενά, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να επισημοποιηθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή για την ομάδα του Πειραιά.

Ενώ λοιπόν ο Γάλλος προβάρει τα "ερυθρόλευκα", ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το όνομά του και τα πεπραγμένα στην καριέρα του. Έτσι ο Βαλμπουενά είναι το νούμερο 2 στις αναζητήσεις των χρηστών στην ιστοσελίδα "transfermarkt" το τελευταίο 24ωρο παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν το ενδιαφέρον να μην προέρχεται μόνο από την Ελλάδα.

Για να γίνει κατανοητή αυτή η επιτυχία, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε μία λίστα που περιλαμβάνονται τα ονόματα των Λιονέλ Μέσι, Κίλιαν Εμπαπέ και Ντιέγκο Γκοδίν. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λούντοβιτ Ρέις, που αποτελεί τη νέα μεταγραφή της Μπαρτσελόνα. Πίσω από τον Βαλμπουενά τοποθετείται ο Γιούλιαν Μπραντ που συμφώνησε με τη Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ματιέ Βαλμπουενά: "Αξιζε τα λεφτά του"
Ματιέ Βαλμπουενά: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Γάλλο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ