ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δευτέρα στην Αθήνα ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Δευτέρα στην Αθήνα ο Βαλμπουενά

Ο 35χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ματιέ Βαλμπουενά, αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (27/5) για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1", ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά και πως πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη.

Με αφορμή αυτή την "φωτογραφική" αποκάλυψη του ηγέτη του Ολυμπιακού, ψαχτήκαμε στην τουρκική πιάτσα agents κι όχι μόνο και βγάλαμε... λαβράκι. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η απόκτηση του Βαλμπουενά από τους ερυθρόλευκους έχει "κλειδώσει" και γι' αυτό το λόγο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Γάλλος σταρ θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τη Δευτέρα (27/5) (ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί) ο Βαλμπουενά θα βρίσκεται στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο Βαλμπουενά είναι 44 φορές διεθνής με τους "τρικολόρ", ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Λιμπούρν Σαιν-Σεράν και το 2006 μετακόμισε στη Μασσαλία, όπου έμεινε ως το 2014. Εν συνεχεία, έπαιξε μέχρι το 2017 στη Ντινάμο Μόσχας, προτού πάει στη γειτονική Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε.

Άλλωστε, το ενδιαφέρον δεν προέκυψε τώρα. Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr ο Ολυμπιακός κυνηγούσε εδώ και δύο μήνες την περίπτωση του 35χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ