ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον 18χρονο Λούντοβιτ Ρέις

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον 18χρονο Λούντοβιτ Ρέις

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Ολλανδού κεντρικού μέσου, Λούντοβιτ Ρέις, από την Γκρόνινγκεν για 3.250.000 ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη μία επένδυση στο μέλλον, αφού απέκτησε τον 18χρονο κεντρικό μέσο, Λούντοβιτ Ρέις. Οι "μπλαουγκράνα" κατέβαλαν το ποσό των 3.250.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την ολλανδική Γκρόνινγκεν.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ολλανδός με την Μπαρτσελόνα έχει διάρκεια μέχρι και το 2022, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη δύο έτη. Επίσης, η ρήτρα αποδέσμευσης που προστέθηκε στη συμφωνία ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ.

Ο Ρέις θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα Β', αν και θα είναι παρών σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο 18χρονος μέσος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Γκρόνινγκεν, όπου σημείωσε 50 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Επίσης, έχει φορέσει και 9 φορές τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας Κ19.

"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είμαι χαρούμενος, ακόμη δεν το πιστεύω, το ονειρευόμουν κάθε βράδυ. Θα μάθω από τους υπόλοιπους παίκτες, που είναι οι καλύτεροι στον πλανήτη" δήλωσε στο "Barca TV"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ο Ράκιτιτς διέψευσε το ρεπορτάζ της "Sport" για τον Γκριεζμάν
Μπενφίκα: Συμφωνία με Σίλεσεν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ