ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ράκιτιτς διέψευσε το ρεπορτάζ της "Sport" για τον Γκριεζμάν

FC Barcelona's Ivan Rakitic, right, celebrates his side's second goal during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Ivan Rakitic, right, celebrates his side's second goal during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ίβαν Ράκιτις απάντησε εμμέσως στο δημοσίευμα της "Sport" περί ανεπιθύμητου Γκριεζμάν στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως θα ήταν χαρά του να συνεργαστεί με έναν τόσο σπουδαίο παίκτη.

Πριν από λίγες ημέρες η "Sport" (η οποία είχε αποκαλύψει τις τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την Βαρκελώνη) προκάλεσε αίσθηση με πρωτοσέλιδό της όπου έκανε λόγο για το βροντερό "όχι" των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα στο ενδεχόμενο απόκτησης του Αντουάν Γκριεζμάν από την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα, η καταλανική εφημερίδα υποστήριζε πως ο Γάλλος επιθετικός είναι ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της "Μπάρτσα" εξαιτίας της απόφασής του το καλοκαίρι του 2018 να κάνει πίσω και να απορρίψει την πρότασή της για να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το δημοσίευμα πάντως αυτό δεν φαίνεται να εκφράζει τον Ίβαν Ράκιτιτς, με τον Κροάτη διεθνή μέσο να παραχωρεί συνέντευξη στην έτερη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Καταλωνίας, την "Mundo Deportivo" και να μη διστάζει να βγάλει το καπέλο στον Γκριεζμάν τόσο για την απόφαση που πήρε πέρυσι μένοντας στην Ατλέτικο όσο και φέτος, φεύγοντας από τους "ροχιμπλάνκος".

"Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γριεζμάν. Αφήνουμε στην άκρη ότι μου διέλυσε το περασμένο καλοκαίρι το μεγάλο μου όνειρο, να κατακτήσω το Μουντιάλ, καθώς είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

Μπαρτσελόνα: Ο Ράκιτιτς διέψευσε το ρεπορτάζ της "Sport" για τον Γκριεζμάν

Φυσικά και θα μου άρεσε να παίζει στην ομάδα μου. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας που έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα και σίγουρα θα ήταν εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε ομάδα", τόνισε με δηλώσεις του στην "Mundo Deportivo" ο Κροάτης, ο οποίος ερωτηθείς για το ντοκιμαντέρ που είχε φτιάξει πέρυσι ο Γκριεζμάν όπου προανήγγειλε την παραμονή του στην Ατλέτικο, είπε:

"Θα πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια επειδή δίδαξε την αγάπη και την αφοσίωση στο σύλλογό του. Δεν ήταν μία απόφαση κόντρα στην Μπάρτσα ή κάποια άλλη ομάδα, ήταν υπέρ της Ατλέτικο.

Τον συγχαίρω για εκείνη την απόφαση και τώρα, αν τον δω εδώ, θα του δώσω το χέρι και θα του πω ότι τον σέβομαι επειδή δεν είναι εύκολο να παίρνεις μία τέτοια απόφαση, να μείνεις και να φύγεις φέτος.Όλοι οι καλοί παίκτες είναι καλοδεχούμενοι στην Μπαρτσελόνα".

Όσον αφορά στα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να αποχωρεί από τους "μπλαουγκράνα", ο Ράκιτιτς αρκέστηκε να πει πως "θέλω να κατακτήσω ένα ακόμα Champions League με την Μπάρτσα".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Γκριεζμάν στη Βαρκελώνη
Μπαρτσελόνα: Πρώτος σκόρερ της La Liga o Μέσι για έκτη φορά
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ