ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέα σενάρια από Γαλλία για Μήτρογλου

*Konstantinos Mitroglou* of PSV
*Konstantinos Mitroglou* of PSV PHOTO PRESTIGE/SOCCRATES

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει στο μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα στην τοπική σελίδα της Μασσαλίας, Le Phoceen.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει από το Αϊντχόφεν - καθώς η σεζόν στην Ολλανδία τελείωσε πρόωρα, επομένως και ο δανεισμός του στην PSV - για να επιστρέψει στη Μαρσέιγ (επίσης στη Γαλλία υπήρξε πρόωρο τέλος με απόφαση της κυβέρνησης).

Ο προπονητής της ομάδας από τη Μασσαλία, Αντρέ Βίλας-Μπόας, σύμφωνα με δημοσιογράφο της "Equipe" προτίθετο να τον κρατήσει και τον αναγεννήσει, ωστόσο το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού τις τελευταίες ώρες είναι στον αέρα.

Για την ακρίβεια είναι έτοιμος ν' αποχωρήσει, έντονα ενοχλημένος από το διαζύγιο της ομάδας με τον Ισπανό μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα. Η τοπική σελίδα της Μασσαλίας, Le Phoceen θέτει τον 32χρονο Έλληνα φορ ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

"Το ενδιαφέρον είναι πραγματικό. Δεν περιμένουν όμως τον Μήτρογλου να επιστρέψει ως Μεσσίας. Εάν αποκτηθεί, θα ενταχθεί πιο πολύ στο rotation γιατί ο Ελ Αραβί είναι βασικός κι αναντικατάστατος και ο Χασάν επίσης μπορεί να παραμείνει", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέλυσε στις 19 Απριλίου την υπόθεση Μήτρογλου, τα δεδομένα, τις συνθήκες και τι θα καθορίσει την ενδεχόμενη επιστροφή του.

Με τη Μαρσέιγ ο "Μητρογκόλ" έχει πετύχει 16 γκολ σε 50 συμμετοχές, ενω υπενθυμίζεται ότι μαζί της είχε παίξει στον τελικό του Europa League τον Μάιο του 2018, έχοντας μάλιστα δοκάρι.

Η ομάδα του είχε ηττηθεί 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου είχε υπογράψει το 2017 προερχόμενος από τη Μπενφίκα, με την οποία σε 88 παιχνίδια σημείωσε 52 γκολ.

Θυμηθείτε εδώ τη μεγάλη συνέντευξή του στο SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ