ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: Τον κρατά στην Μαρσέιγ και τον αναγεννά ο Βίλας-Μπόας, λένε οι Γάλλοι

Μήτρογλου: Τον κρατά στην Μαρσέιγ και τον αναγεννά ο Βίλας-Μπόας, λένε οι Γάλλοι

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, δεν έχει διάθεση να ξεφορτωθεί τον Κώστα Μήτρογλου και σύμφωνα με δημοσιογράφο της "Equipe" προτίθεται να τον κρατήσει και τον αναγεννήσει.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμβόλαιο στη Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Άλλο ένα χρόνο. Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει η αίσθηση ότι ο 32χρονος φορ δεν έχει μέλλον στη Μασσαλία και ότι θα γίνει προσπάθεια να φύγει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ο δημοσιογράφος της "Equipe", Ματιέ Γκρεγκουάρ, πάντως, δίνει μια διαφορετική διάσταση: "Ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στην ομάδα και είναι πιθανό ο Βίλας-Μπόας να τον κρατήσει και να τον αναγεννήσει". Όπως υποστηρίζεται τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία, ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει τίποτα να χάσει με τον Έλληνα στράικερ, ο οποίος φέτος είχε δοθεί δανεικός στην Αϊντχόφεν.

Με τη Μαρσέιγ ο "Μητρογκόλ" έχει πετύχει 16 γκολ σε 50 συμμετοχές, ενω υπενθυμίζεται ότι μαζί της είχε παίξει στον τελικό του Europa League τον Μάιο του 2018, έχοντας μάλιστα δοκάρι.

Η ομάδα του είχε ηττηθεί 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου είχε υπογράψει το 2017 προερχόμενος από τη Μπενφίκα, με την οποία σε 88 παιχνίδια σημείωσε 52 γκολ.

Θυμηθείτε εδώ τη μεγάλη συνέντευξή του στο SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ