ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η λατρεία του "Τόρο" στον Τσιμίκα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τοροσίδης, γνωστό πειραχτήρι, δεν χάνει ευκαιρία και στο Instagram σπεύδει να κάνει καζούρα στον Τσιμίκα. Αγαπημένη του συνήθεια η κριτική στις στυλιστικές απόψεις του νεαρού αριστερού μπακ.

Είναι από τα αγαπημένα του παιδιά. Ο Βασίλης Τοροσίδης, παλιός στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, δίνει το στίγμα του. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει σε ξεχωριστή θέση τον Κώστα Τσιμίκα. Τον γουστάρει ως ποδοσφαιριστή, τον εκτιμά πολύ και προσπαθεί από την πλευρά του να τον βοηθά με τις συμβουλές του. Ο πανηγυρισμός του Τσιμίκα στην Τούμπα στον πάγκο, ήταν πάνω στον Βασίλη Τοροσίδη, επιβεβαιώνοντας την ξεχωριστή σχέση που έχουν.

Βέβαια, ο "Τόρο", γνωστό πειραχτήρι, δεν χάνει ευκαιρία και στο Instagram σπεύδει να κάνει την ανάλογη καζούρα στον Τσιμίκα. Αγαπημένη του συνήθεια, η κριτική στις στυλιστικές απόψεις του νεαρού αριστερού μπακ. Στις 6 Μαϊου, σε φωτό όπου ο Τσιμίκας φοράει μπλουζάκι και αμάνικο τζάκετ, ο Τοροσίδης δίνει το στίγμα του. "Τώρα παρατήρησα το αμάνικο του ηλεκτρολόγου…", του γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Τσιμίκας με αφορμή τα γενέθλιά του, ανέβασε ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο και εκεί πάλι ο "Τόρο" έκανε την εμφάνισή του. "Το πρόβλημα με τα πουκάμισα πρέπει να το λύσουμε", του έγραψε με χαμόγελα…

Το σίγουρο είναι πως το κλίμα στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" είναι εξαιρετικό και φαίνεται ακόμη και μέσω των πειραγμάτων στα social media.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ