ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Φορτούνα Ντίσελντορφ για Κούτρη

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσημη πρόταση για τον Λεονάρντο Κούτρη έχει καταθέσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία επιδιώκει τον ετήσιο δανεισμό του διεθνούς αριστερού μπακ, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε καλό δρόμοι οι συζητήσεις.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη προέκυψε από Γερμανία μεριά. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα της Β' κατηγορίας, σε μια χρονιά που επιδιώκει την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα κατέθεσε επίσημη πρόταση τους "ερυθρόλευκους" για ετήσιο δανεισμό του διεθνούς αριστερού μπακ, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Από την ημέρα που ο Κώστας Τσιμίκας φόρεσε επίσημα τη φανέλα της Λίβερπουλ, διαβάσατε στο Sport24.gr την πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει τον "Λέο" να επανέλθει δριμύτερος από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και να μοιράσει το χρόνο στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον πολύπειρο Χοσέ Χολέμπας. Να θυμίσουμε ότι για το δεξί άκρο αποκτήθηκε ο επίσης έμπειρος Βραζιλιάνος Ραφίνια από τη Φλαμένγκο, ο οποίος αναμένεται σήμερα (16.00) στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πιάσει δουλειά.

Τα δεδομένα, ωστόσο, σε μια μεταγραφική περίοδο είναι τόσο ρευστά που μπορούν να μεταβληθούν από μέρα σε μέρα. Παρότι ο 25χρονος αμυντικός προέρχεται από πεντάμηνη αποχή, η γερμανική ομάδα τον έχει "σταμπάρει", τον θέλει και προχωρά για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ποσά που συζητιούνται είναι τέτοια που έχουν... καθίσει τις εμπλεκόμενες πλευρές για τα καλά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες, ακόμη και σήμερα - αύριο να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Ο Κούτρης δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεσμεύεται ακόμη με δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά δεν κρύβει και την επιθυμία να δοκιμάσει στο εξωτερικό, καθώς στην πρώτη του απόπειρα (Μαγιόρκα) στάθηκε άτυχος κι επέστρεψε εσπευσμένα για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Λεονάρντο αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά σε περίπου έναν με ενάμιση μήνα, δηλαδή περί τα τέλη Σεπτέμβρη ή τις αρχές Οκτώβρη. Το αν θα το κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ή με εκείνη της Φορτούνα θα το ξέρουμε πολύ σύντομα. Αν οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσιο τέλος, είναι απολύτως λογικό κι αναμενόμενο οι "ερυθρόλευκοι" να αποκτήσουν σύντομα κι άλλο αριστερό μπακ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ