ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Σάββατο στις 16:00 η άφιξη Ραφίνια

Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Το Σάββατο (22/8) στις 16:00 αναμένεται ο Ραφίνια στο Ελ. Βενιζέλος για τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος μπακ θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ημέρα... Ραφίνια είναι το Σάββατο για τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος το Σάββατο (22/8) στις 16:00.

Ο πρώην παίκτης των Φλαμένγκο και Μπάγερν θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει στη συνέχεια το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην ομάδα του, Φλαμένγκο, ανακοίνωσε ότι ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, ενώ ο αντιπρόεδρος, Μάρκος Μπραζ, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην προσωπική απόφαση του παίκτη να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο ίδιος μεσοβδόμαδα αποχαιρέτησε την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο με δάκρυα στα μάτια και χαρακτήρισε ως έπαθλο την πρόταση του Ολυμπιακού για εκείνον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ