ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αφιέρωση του Μαρτίνς για το 45ο πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ξεχωριστή μνεία στο Match Programme του αγώνα με την ΑΕΚ στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Συνέντευξη στο Match Programme του αγώνα με την ΑΕΚ παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έκανε ξεχωριστή μνεία και αφιέρωση στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στον πρώτο τίτλο της καριέρας του, ενώ χαρακτήρισε ως "καταπληκτική" τη δουλειά που έκαναν όλοι στην ομάδα.

"Αφιερώνω τον τίτλο σε όλους τους ανθρώπους που ήταν σημαντικοί και βοήθησαν στη διάρκεια της χρονιάς. Πρώτα απ’ όλα στον πρόεδρο που ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας αλλά και στη διοίκηση συνολικά που βοήθησε την ομάδα να φτάσει μέχρι εδώ. Σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας που τη βοηθούν καθημερινά, το γεγονός πως είμαστε οικογένεια βγήκε προς τα έξω.

Το υπέροχο κλίμα που υπάρχει ανάμεσά μας, είναι αυτό που βοήθησε περισσότερο για να φτάσουμε στην επιτυχία. Η δουλειά τους ήταν καταπληκτική. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει εδώ χωρίς τη βοήθεια όλων αυτών των ανθρώπων που είναι άψογοι επαγγελματίες. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ".

Δείτε το Match Programme:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Ο Πειραιάς βάζει τα καλά του για το 45ο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ