ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Χασάν για Άρη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χασάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (2/11) και τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι της Κυριακής (4/11) στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Τελικά, ο Αχμέντ Χασάν το 'πε και το 'κανε. Εδώ και μία εβδομάδα έβγαζε αισιοδοξία ότι θα επέστρεφε νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις (έκαναν λόγο για παρουσία του πιθανότατα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), αλλά ο Αιγύπτιος τα κατάφερε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (4/11, 19.00).

Ο Χασάν προπονήθηκε κανονικότατα την Παρασκευή (2/11) κι αν βγάλει όλο το πρόγραμμα και το Σάββατο (3/11), τότε συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Ιατρικώς, πάντως, είναι εντάξει ο Αιγύπτιος, δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση και ο ίδιος αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει κόντρα στον Άρη.

Το σημαντικό επίσης είναι ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (8/11) με την Ντουντελάνζ στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική του Europa League, όπερ σημαίνει ότι ο Μαρτίνς δεν θα πάει σε "αλχημεία", από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μάνος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ