ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Ντοναρούμα

Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Ντοναρούμα

Αν δεν προκύψει κάτι ξαφνικό ο 28χρονος Ιταλός γκολκίπερ της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα, θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού και παράλληλα το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα εώς το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε.

Τα γάντια του Ολυμπιακού προβάρει ο Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος τελικά είναι ο τερματοφύλακας που έχει επιλέξει το τεχνικό τιμ για να αποτελέσει το "μπακ απ" του Ζοσέ Σα εώς το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε.

Στην Ιταλία εδώ και λίγες ώρες γίνεται λόγος για συμφωνία των ερυθρολεύκων με τον 28χρονο γκολκίπερ της Μίλαν και οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα, αναφέρουν ότι ο Ντοναρούμα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ακόμα και την Παρασκευή (25/1) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία!

Η υπόθεση του Ντοναρούμα πέρασε από σαράντα κύματα, αφού στην αρχή δεν δίνονταν και πολλές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή (σ.σ. οι αρχικές πληροφορίες από το Μιλάνο κάνουν λόγο για δανεισμό), ωστόσο, φαίνεται πώς τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές κορυφώθηκαν και η υπόθεση έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο που μοιάζει τελειωμένη.

Βέβαια, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ωστόσο, στην Ιταλία επέμεναν την τελευταία ώρα ότι ο Ντοναρούμα θα φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» εώς την Παρασκευή (25/1) για να φορέσει τα κόκκινα γάντια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ