ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί στέλνουν Ντοναρούμα!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sport Italia" οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία για να φέρουν στην Ελλάδα τον 28χρονο γκολκίπερ της Μίλαν που είχε περάσει και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο προσκήνιο ξανά ο Αντόνιο Ντοναρούμα για τον Ολυμπιακό! Αυτή τη φορά το "Sport Italia" τον βάζει στο αεροπλάνο με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος», καθώς κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο 28χρονος γκολκίπερ είχε εξεταστεί πράγματι από τους "ερυθρόλευκους", όπως είχε συμβεί και με τους Γιακούποβιτς και Λοντίγκιν. Ωστόσο, εμφανιζόταν να είναι πιο πίσω στις επιλογές, ενώ πάντοτε ήταν ανοικτό και το θέμα του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Προς το παρόν κάποια επίσημη ενημέρωση για τον Αντόνιο Ντοναρούμα δεν υπάρχει για το αν ισχύουν ή όχι τα σενάρια από την Ιταλία που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τον ερχομό του Ζιλ Ντίας, έχει μπει πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία και το θέμα του «μπακ απ» του Σα. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί οριστικό, γιατί μην ξεχνάμε ότι και πριν από δέκα μέρες πάλι στην Ιταλία έκαναν λόγο για συμφωνία Ολυμπιακού και Ντοναρούμα, αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιέγραφαν στο Μιλάνο.

Μένει να φανεί λοιπόν τις επόμενες ώρες αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον Γιαννιώτη ή αν έχουν βάση τα όσα μεταδίδουν εδώ και μερικά λεπτά οι Ιταλοί για τον 28χρονο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Μίλαν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ