ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν κρατιέται ο Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Δεν κρατιέται ο Μάρκοβιτς
ΙΝΤΙΜΕ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο 19χρονος στόπερ Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, προπονήθηκε κι έδειξε έτοιμος για όλα.

Πολλές φορές αρκούν οι προθέσεις και η διάθεση για να αντιληφθεί κανείς τη συνέχεια. Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, το τελευταίο χρονικό απόκτημα του Ολυμπιακού είχε άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι αύριο Δευτέρα, προκειμένου να εμφανιστεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο 19χρονος στόπερ, διεθνής με την U20 της πατρίδας του, δεν μπορεί να περιμένει και το απέδειξε χθες.

Όχι απλά βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο των "ερυθρολεύκων", αλλά πραγματοποίησε με πολύ κέφι και την πρώτη του προπόνηση. Γεγονός, φυσικά, που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, απόντος του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρισκόταν στην Τσεχία για να πάρει γεύση από Βικτόρια Πλζεν και μπήκε στα βαθιά με το... καλησπέρα. Παρότι νεαρός και άπειρος έδειξε ότι δεν του λείπει ούτε το θράσος ούτε η αποφασιστικότητα.

Ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των συνεργατών του Πορτογάλου κόουτς που είχαν το γενικό πρόσταγμα, έβγαλε το πρόγραμμα σαν... έτοιμος από καιρό κι έδειξε ότι θέλει να γίνει απαραίτητος το συντομότερο δυνατό.

Την προσεχή Πέμπτη, άλλωστε, δύο ημέρες μετά το σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ ( χθες νίκησε τον Ατρόμητο με 3-0) στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να παραδώσει την πρώτη λίστα στην UEFA ενόψει των αγώνων της β' προκριματικής φάσης του Champions League και ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν θέλει να είναι μέσα.

Να θυμίσουμε ότι η απόκτησή του από τον σύλλογο του Βελιγραδίου στοίχισε στον Ολυμπιακό 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ στη διάρκεια της περσινής περιόδου ο γεννημένος στη Βοσνία αμυντικός με μπόι 185 αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Τη συνέχεια θα την δούμε στο γήπεδο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ