ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μάρκοβιτς με 1.500.000€"

"Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μάρκοβιτς με 1.500.000€"

Η μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν στον Ολυμπιακό θεωρείται οριστική σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σερβία. Για deal 1.500.000 ευρώ γίνεται λόγος για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στις 6 Ιουνίου είχατε ενημερωθεί για τις συζητήσεις που έκανε ο Ολυμπιακός με την Παρτιζάν αναφορικά με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Το ρεπορτάζ του Sport24.gr έκανε λόγο για πρόταση 1.500.000 ευρώ των "ερυθρόλευκων" προς τους Κυπελλούχους Σερβίας για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mozzartsport.com, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σε αυτό το ποσό για τον διεθνή με την U21 της Σερβίας ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής του ομάδας στο Euro (είναι συμπαίκτης με τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος επίσης έχει πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό).

Με βάση το ρεπορτάζ στη Σερβία, ο Μάρκοβιτς θα ταξιδέψει στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, αν και ο ίδιος υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ενημέρωση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Παρτιζάν αξίωνε 2.500.000€, αλλά τελικά αποφάσισε να παραχωρήσει τον νεαρό στόπερ με 1.000.000€ λιγότερο.

Ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, πέρασε από την ακαδημία της Radnik Bijeljina (Βοσνία) και από την Κ17 της Τελεόπτικ, ενώ από το 2017 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και έχει παίξει σε όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα της εθνικής Σερβίας, μέχρι και στο Κ21.

Ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με την Παρτιζάν σε μεταγραφικά deal, όπως για τους Λιούμπομιρ Φέισα, Μάρκο Σέποβιτς, Ούρος Τζούρτζεβιτς, Μάρκο Γιάνκοβιτς και Σάσα Ζντιέλαρ. Προ ημερών είχατε διαβάσει πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάνει κρούση στην Παρτιζάν για δύο ακόμη νεαρούς, τους Μπόγιαν Μπάλαζ και Ούρος Κνέζεβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ