ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Απόλλων: Σε αυτόν αφιέρωσε ο Μάνος το νικητήριο γκολ (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μάνος μπήκε στο 75ο λεπτό και στο 90ό σκόραρε το γκολ της νίκης (1-0) του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα. Τήρησε την υπόσχεσή του κι αφιέρωσε το τέρμα στον συμπαίκτη του, Ανδρέα Γιαννιώτη, τον οποίον έσπευσε ν' αγκαλιάσει. (VIDEO)

Ήταν το 90ό λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της SuperLeague. Οι γηπεδούχοι "φλέρταραν" με την γκέλα, αλλά ο Δημήτρης Μάνος έφερε τη λύτρωση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Ανδρέα Μουχαλάκη στο 75ο λεπτό, παραβίασε με γυριστό σουτ την εστία του Χουάντερσον και χάρισε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους". Αμέσως, έσπευσε προς τον πάγκο για ν' αγκαλιάσει έναν συμπαίκτη του.

Τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε, καθώς την εστία του Ολυμπιακού κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" υπερασπίστηκε ο Ζοζέ Σα. Ο Μάνος τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στο φίλο.

"Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς να σκοράρουν, μιας και ανεβαίνει η ψυχολογία τους. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ. Το αφιέρωσα στον φίλο μου τον Γιαννιώτη, μιας και του το είχα υποσχεθεί", υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ